Neler Yeni

Bu epic games sepeti alinir mi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,363
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Klavye ile de zevkli aslında gamepadim var neden denemediysem s*lak gibi bende...
Nişan alamam diye düşündüm.
Klavyeyle kütük gibi hissiyatı oluyor nerdeyse her konsol oyununun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rdr bence %10 u oyun %90 gerisi çizgi film izler gibi full konuşanları dinlersin gibi geldi bana. ingilizcende yoksa ben gibi yandın
Türkçe yamadan bol bir şey yok pc tarafında ki ingilizcesi çok aman aman üst seviye değil daha basic diyebileceğimiz bir seviye ancak ben türkçe oynamaktan daha çok zevk alıyorum oyunları (ingilizce anlasamda)

Rdryi herkes sevemez çünkü seni direk hikayenin içine çekiyor gow daha vurdu kırdı mantığında gowun şu olayı güzeldi sadece boss çeşitliliği fazlaydı yarı açık dünyasında ve genel olarak detay seviyesi rdrye kıyasla az rdrnin detay seviyesi ve açık dünya mantığını sadece oynayan anlayabilir vuruş hissiyatı aynı şekil klavye mouseyle oynarken dahi kütüklük hissettirmiyor ikiside güzel oyun ancak benim için tepe nokta rdrdir bu konuda tabi lineer ve sinematik şekilde hikayesi devam eden oyun isterseniz alternatif olarak The last of us detroit become human gibi oyunlarada bakabilirsiniz şuan en bilindikler arasında

Son düzenleme:

Senerr

80+ Bronze
olabilir hocam türü sevmemiş olabilir mesela ben arthur morgan karakterine çok ısındım ve çok sevdim oyunu bitirdim ve çok sevdim bana göre oynadığım en iyi oyundur kratos karateri de çok düz bi karakter olarka geldi bana renkler ve zevkler size iyi eğlenceler umarım zevk alırsınız ben de zaten şuan oynadığım oyunları bitirince tekrar dönüp bakacağım ilk oyun olur kendisi umarım ısınır ve bitiririm.
Oha ne güzel sen God of War'a döneceksin ben Rdr2'ye. :LOL:
Tabii rdr 2 bir kere yüklendiği zaman silinmemesi gereken çok uzun soluklu bir oyun God of War kısa ve ben kısa oyunları daha çok severim ondan kaynaklanıyor olabilir şu an yazdığım mesajlar. Ben yükleyeceğim ve amacım chill avcılık falan olacak öncekinde farklı olarak ana görev abanmayacağım. Sana da tavsiyem God of War'ın yan görevleri falanda var onlarda güzel ana görev gibi yan puzzle ve yollar olacak hepsine girmeni tavsiye ederim bir de son olarak God of War'ın ultra ile original grafikleri arasında baya fark var gibi gördüm ben tavsiyem ultrada oynaman öyle daha çok sinematik duruyor görüntü.

Klavyeyle kütük gibi hissiyatı oluyor nerdeyse her konsol oyununun
Burada tecrübe kokusu alıyorum. :kappa:
Türkçe yamadan bol bir şey yok pc tarafında ki ingilizcesi çok aman aman üst seviye değil daha basic diyebileceğimiz bir seviye ancak ben türkçe oynamaktan daha çok zevk alıyorum oyunları (ingilizce anlasamda)

Rdryi herkes sevemez çünkü seni direk hikayenin içine çekiyor gow daha vurdu kırdı mantığında gowun şu olayı güzeldi sadece boss çeşitliliği fazlaydı yarı açık dünyasında ve genel olarak detay seviyesi rdrye kıyasla az rdrnin detay seviyesi ve açık dünya mantığını sadece oynayan anlayabilir vuruş hissiyatı aynı şekil klavye mouseyle oynarken dahi kütüklük hissettirmiyor ikiside güzel oyun ancak benim için tepe nokta rdrdir bu konuda tabi lineer ve sinematik şekilde hikayesi devam eden oyun isterseniz alternatif olarak The last of us detroit become human gibi oyunlarada bakabilirsiniz şuan en bilindikler arasında
+1 ve evet boss çeşitliliğine aşırı şaşırdım ben zaten daha önce eşini benzerini görmedim o konuda. Özellikle AC'den sonra çiçek gibi geldi ve boss savaşlarını ağzım açık oynadım. Vurdu kırdı olayına zaten baya çalışmışlar bence oyun boyunca çünkü o kadar fazla eşyaya zarar verebiliyorduk ki hikayeyi önemsemedende zevk alınabilecek bir oyuna benzetmiştim ben.

memooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Can
Tabii rdr 2 bir kere yüklendiği zaman silinmemesi gereken çok uzun soluklu bir oyun God of War kısa ve ben kısa oyunları daha çok severim ondan kaynaklanıyor olabilir şu an yazdığım mesajlar. Ben yükleyeceğim ve amacım chill avcılık falan olacak öncekinde farklı olarak ana görev abanmayacağım. Sana da tavsiyem God of War'ın yan görevleri falanda var onlarda güzel ana görev gibi yan puzzle ve yollar olacak hepsine girmeni tavsiye ederim bir de son olarak God of War'ın ultra ile original grafikleri arasında baya fark var gibi gördüm ben tavsiyem ultrada oynaman öyle daha çok sinematik duruyor görüntü.
evet ne güzel hocam tavsiyeler için teşekkürler ben zaten yan görev yapmayı çok seven bi insanım size de rdr2 oynarken tüm yan görevleri yapmanızdır her şeyi ile çok sevdiğim bir oyun olur kendisi iyi eğlenceler dilerim god of war'ı kesinlikle bitirmeden bırakmayacağım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,363
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Burada tecrübe kokusu alıyorum. :kappa:

+1 ve evet boss çeşitliliğine aşırı şaşırdım ben zaten daha önce eşini benzerini görmedim o konuda. Özellikle AC'den sonra çiçek gibi geldi ve boss savaşlarını ağzım açık oynadım. Vurdu kırdı olayına zaten baya çalışmışlar bence oyun boyunca çünkü o kadar fazla eşyaya zarar verebiliyorduk ki hikayeyi önemsemedende zevk alınabilecek bir oyuna benzetmiştim ben.
Hemde ne tecrübe :D sırf bu tarz oyunlarda kütüklük hissetmeyeyim diye dualsense almış adamım
ki gowun yan görevlerinden ziyade rdrnin yan görevlerinden daha çok zevk alırsın benden söylemesi çünkü yan görevlerin bazıları bile çoğu oyunun ana hikayesine eşdeğer

Senerr

80+ Bronze
Hemde ne tecrübe :D sırf bu tarz oyunlarda kütüklük hissetmeyeyim diye dualsense almış adamım
Ben de istiyorum aslında ama imkanlar el vermedi emektar F310 ile ben varım sadece onla da God of War oynamak istemedim. Sence Capcom'un oyunlarında da kütüklük hisseder miyim ? Re 4 remake de özellikle.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,363
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben de istiyorum aslında ama imkanlar el vermedi emektar F310 ile ben varım sadece onla da God of War oynamak istemedim. Sence Capcom'un oyunlarında da kütüklük hisseder miyim ? Re 4 remake de özellikle.
çok hissettirmez re4 remake bende önceden konsola dair hiçbirşey yoktu ben kolla oynamanın tadını arkadaşın ds4 ü ile gowda aldım çünkü o kütüklüğü sağlam bir şekilde hissetmiştim
sonrasında biraz daha para toparlayıp 1800 TL'ye siyah rengini denk getirmiştim 2023 şubatta (ne ara 1 sene oldu)
Tekrardan belirtiyim rdrnin yan görevlerini kesinlikle oyna çoğu oyunun ana hikayesine eşdeğer görevler var

Senerr

80+ Bronze
god of war'ı kesinlikle bitirmeden bırakmayacağım.
Rdr 2'de 10 görevde öldüysem God of War'da çok daha az mesela ve bence de bitirmeden bırakma. God of War'da karakterin gücünden ölünce kendime suç buluyorum mesela ama Rdr2 de azıcık gazlanıp atla bir takla atıyorum sonrası zaten anladın sen. :peeposad:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,363
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Rdr 2'de 10 görevde öldüysem God of War'da çok daha az mesela ve bence de bitirmeden bırakma. God of War'da karakterin gücünden ölünce kendime suç buluyorum mesela ama Rdr2 de azıcık gazlanıp atla bir takla atıyorum sonrası zaten anladın sen. :peeposad:
Oda gerçekçilikten kaynaklı gerçektede sen aynı duruma gelsen ebeni tersten görürsün :D

Senerr

80+ Bronze
Oda gerçekçilikten kaynaklı gerçektede sen aynı duruma gelsen ebeni tersten görürsün :D
Rdr2'yi eleştirecek olsam işte buradan eleştirirdim neden bir oyun bu kadar gerçekçi abi. Gerçekçilik istiyorsan çık dışarı gez (!)
"sen alışmışsın güneşli günlere ben gecenin dördü beşiyim" gibi oldu bu.

Efsaneyi hatırlayalım.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Dwayne Rolly
metronun ve tomb raiderın bütün serisini ekle yarım yamalak oynamassın zaten ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom