Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Klavyeyle kütük gibi hissiyatı oluyor nerdeyse her konsol oyunununKlavye ile de zevkli aslında gamepadim var neden denemediysem s*lak gibi bende...
Nişan alamam diye düşündüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkçe yamadan bol bir şey yok pc tarafında ki ingilizcesi çok aman aman üst seviye değil daha basic diyebileceğimiz bir seviye ancak ben türkçe oynamaktan daha çok zevk alıyorum oyunları (ingilizce anlasamda)Rdr bence %10 u oyun %90 gerisi çizgi film izler gibi full konuşanları dinlersin gibi geldi bana. ingilizcende yoksa ben gibi yandın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rdryi herkes sevemez çünkü seni direk hikayenin içine çekiyor gow daha vurdu kırdı mantığında gowun şu olayı güzeldi sadece boss çeşitliliği fazlaydı yarı açık dünyasında ve genel olarak detay seviyesi rdrye kıyasla az rdrnin detay seviyesi ve açık dünya mantığını sadece oynayan anlayabilir vuruş hissiyatı aynı şekil klavye mouseyle oynarken dahi kütüklük hissettirmiyor ikiside güzel oyun ancak benim için tepe nokta rdrdir bu konuda tabi lineer ve sinematik şekilde hikayesi devam eden oyun isterseniz alternatif olarak The last of us detroit become human gibi oyunlarada bakabilirsiniz şuan en bilindikler arasında
Son düzenleme: