Neler Yeni

Bu fan çoklayıcı bilgisayarımla uyumlu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Şahin Yıldız

Ekler

• IMG_0290.jpeg
    IMG_0290.jpeg
    1.6 MB · Hit: 17
  • IMG_0288.jpeg
    IMG_0288.jpeg
    1.6 MB · Hit: 17
  • IMG_0287.jpeg
    IMG_0287.jpeg
    2.3 MB · Hit: 17

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
https://www.evaletim.com/urun/alfai...y-pwm-4-pin-splitter-coklayici-switch-kablosu
bu çoklayıcı
bu ikisi fanlar ve buda fanı takacağım yer uyumlumudur değilse uyumlu bişey atarmısınız şuan oraya 1 tanesi takılı ve hızını kontrol edebiliyorum çoklayıcıylada edebileyim
Hocam şöyle söyleyeyim bu çoklayıcının bi tarafı 4 pin bi tarafı 3 pin yani siz fanlarınızı takabilirsiniz sorun yok. Bende dörtlüsünü aldım taktım dün eğer 4lü pine 4 pinli bir fan takmaz isem kontrol edemiyordum . Ama Asus anakartlarda q fan configuration kısmı var ordan dcye alırsanız fanları kontrol imkanınız var bide pahalı bişi değil çalışmaz ise iade edilebilir .

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Şahin Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şöyle söyleyeyim bu çoklayıcının bi tarafı 4 pin bi tarafı 3 pin yani siz fanlarınızı takabilirsiniz sorun yok. Bende dörtlüsünü aldım taktım dün eğer 4lü pine 4 pinli bir fan takmaz isem kontrol edemiyordum . Ama Asus anakartlarda q fan configuration kısmı var ordan dcye alırsanız fanları kontrol imkanınız var bide pahalı bişi değil çalışmaz ise iade edilebilir .
ben takarım ve çalışır değilim hocam ve hızlarını ayaralayabilirm
ek olarak şuan oraya bir fan takılı ve ben onu kendim ayarlamadan asus armory crate den sessiz moda aldım bunu aldığım zaman da öyle olsa yeter benim için

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
ben takarım ve çalışır değilim hocam ve hızlarını ayaralayabilirm
ek olarak şuan oraya bir fan takılı ve ben onu kendim ayarlamadan asus armory crate den sessiz moda aldım bunu aldığım zaman da öyle olsa yeter benim için
Hocam dediğim gibi bunun tam garantisi yok mesela benim dün taktığım fan 3 pinliydi sizinki gibi bu şekilde çoklayıcı ile taktım ama tam olarak kontrol ettirmiyor işte %50 altına düşmüyor mesela uğraşmak lazım fan hızını ayarlamak için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Şahin Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dediğim gibi bunun tam garantisi yok mesela benim dün taktığım fan 3 pinliydi sizinki gibi bu şekilde çoklayıcı ile taktım ama tam olarak kontrol ettirmiyor işte %50 altına düşmüyor mesela uğraşmak lazım fan hızını ayarlamak için.
anladım reis sağolasın

Top Bottom