Anonymous?
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 542
Mouse bu,adı James Donkey 007.Gerek sensörü gerek duruşu benim ilgimi çekti.Siz bu mouse hakkında ne düşünüyorsunuz?
Otobot?Alıntıyı görüntüle
Mouse bu,adı James Donkey 007.Gerek sensörü gerek duruşu benim ilgimi çekti.Siz bu mouse hakkında ne düşünüyorsunuz?
Rgb yok gibi amaAlıntıyı görüntüle
Transformers tan fırlamış gibi. Megatron un bir parçası benceAlıntıyı görüntüle
Yok sadece sağ ve sol kliğin altında dpi bilgilendirmesi için ışıklar var.Ben sade mouselardan hoşlanıyorum.RGB yok gibi ama
Transformers tan fırlamış gibi. Megatron un bir parçası bence
Modüler olmasından bahsetmiş miydimOtobot?
Birkaç ışıklandırma güzel olur ben sade ışıksız zannettim bi şekil katar RgbYok sadece sağ ve sol kliğin altında dpi bilgilendirmesi için ışıklar var.Ben sade mouselardan hoşlanıyorum.
Bahsetmenize gerek yok hocam zaten ilk bakışta anlaşılabilirModüler olmasından bahsetmiş miydim![]()
Oha kaç TL bu mouse
350 TL Hocam,farklı renkleride vardı ama onların stokları bitti.Mavi,bronz,kırmızı,yeşil,beyaz,gri ve siyah vardı.Oha kaç TL bu mouse
yıl 2058 gamerlar dolar 35tl olmuş bu zamanda pc toplanmaz
Bu fiyata iyi duruyor hocam ben 30 TL mouse kullanıyorum memnunum a 101 mousu param birikince Donkey 007350 TL Hocam,farklı renkleride vardı ama onların stokları bitti.