Öneri VXE R1 Pro Max almalı mıyım?

NLE.

80+
Reaksiyon skoru
39
max 2.7k çıkabilirim bütçe olarak ve bu mouse çok hoşuma gitti.Gerek sensörü gerek hafifliği.Ama biraz duraksıyorum.Neden mi?Çünkü eski mouse'm olan Glorious Model O Minus şarjlıydı ve RGB açıksa 3-5 saat anca dayanıyordu.Biliyorum bu mouse'da RGB falan yok ama ne kadar dayanır? Günde 3-4 saat elimde oluyor mouse.Hafifliği iyi.Ama ondan çok daha ucuz Razer Basilisk(umarım doğru yazmışımdır)V3 kablolu ve biraz ağır ancak RGB'si var.Şarj derdi yok.Daha ucuz.Tanınmış marka.Sizce ne yapmalıyım?

Hocam ben atk a9 aldım ondada 500mah batarya var şuan 4 5 gündür 4 5 saat kullanarak %60 a anca indi

Mchose L7 ultra bakabilirsin

Hocam ben atk a9 aldım ondada 500mah batarya var şuan 4 5 gündür 4 5 saat kullanarak %60 a anca indi
ne kadar zamandır kullanıyorsunuz sorabilir miyim? Benim Glorious daha 1 yıl anca oldu olmadı şarj girişi çalışmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mchose L7 ultra bakabilirsin
yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum benim size attığımla farkı nedir?

ne kadar zamandır kullanıyorsunuz sorabilir miyim? Benim Glorious daha 1 yıl anca oldu olmadı şarj girişi çalışmıyor.

Bende yeni aldım hocam görüntü olarak hemen bozulcakmış gibi değil type c zaten girişi daha kutudan çıktığı şarjla kullanıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: NLE.
şarj olayından dolayı biraz tırsıyordum ama sağolun hocam.Glorious bende travmalar bıraktı.

Sensör, desteklediği khz farkı var l7 ultra click latency teslerinde en düşük gecikmeye sahip ve daha yeni

Geri