ben bu makineyi sipariş verdim niyetim uyanınca demlim uzun saatler içeyim diyeydi ama kahveyi demliyorum yarım saat sonra gidiyorum soğumus kahve bu makine de ısıtıcı bulunmuyor mu bulunmuyorsa iade edicem
hocam valla bende okudum hatta atayım sana da sende müsait isen bakabilirsin sıcak tutma özelliği ile alakalı bişi göremedimfiltre kahve için karaca çaysever alabilirsin hem çay yapıyor hem filtre kahve yapiyor üstelik su soğuduğunda otomatik ısıtıcı devreye girip aşağıdaki suyu kaynatıyor bu sayede üstteki kahve veya çay buhar yoluyla ısınıyor
ama attığın üründe de sıcak tutma özelliği var yazmışlar kullanım kılavuzunu okuyabilirsin
o zaman yoktur herhalde ben de ürün yorumlarına aldandım sıcak tutma dedikleri 15-20 dk kahvenin sıcak kalmasından bahsediyolarsa garipmiş biz benim dediğim ürünü kullaniyoz fişten çekmezsen su tamamen buharlaşana kadar 4-5 saat kaynatiyo süreklihocam valla bende okudum hatta atayım sana da sende müsait isen bakabilirsin sıcak tutma özelliği ile alakalı bişi göremedim
o zaman ben bunu iade edeyim müsait zamanda bahsettiğin ürünün tam adını veya linkini atar mısın inceleyeyim onu dao zaman yoktur herhalde ben de ürün yorumlarına aldandım sıcak tutma dedikleri 15-20 dk kahvenin sıcak kalmasından bahsediyolarsa garipmiş biz benim dediğim ürünü kullaniyoz fişten çekmezsen su tamamen buharlaşana kadar 4-5 saat kaynatiyo sürekli
BOSCH un ki vardı ben kullanıyorum harika bir şey. Otomatik her şey ve altında ısıtıcısı var su da ısıtıyor meselaben bu makineyi sipariş verdim niyetim uyanınca demlim uzun saatler içeyim diyeydi ama kahveyi demliyorum yarım saat sonra gidiyorum soğumus kahve bu makine de ısıtıcı bulunmuyor mu bulunmuyorsa iade edicem
ya iade edicem ya da termosla kullanıcam şimdi tekrar kalktım demledim süre tutucam bakalım yarım saatte bir gider bakarım gideri ne diye duruma göre iade eder ısıtıcı alırım seninkinin marka modelini atar mısınBOSCH un ki vardı ben kullanıyorum harika bir şey. Otomatik her şey ve altında ısıtıcısı var su da ısıtıyor mesela
benimki tr de yokmuş ama onun birebir aynısı sayılan modeli var. https://www.akakce.com/filtre-kahve-makinesi/en-ucuz-bosch-tka4m233-fiyati,630309980.htmlya iade edicem ya da termosla kullanıcam şimdi tekrar kalktım demledim süre tutucam bakalım yarım saatte bir gider bakarım gideri ne diye duruma göre iade eder ısıtıcı alırım seninkinin marka modelini atar mısın
epi topu 300 lira daha fazla ısıtıcısı da var,senin yüzünden iade edip bunu alıcambenimki tr de yokmuş ama onun birebir aynısı sayılan modeli var. https://www.akakce.com/filtre-kahve-makinesi/en-ucuz-bosch-tka4m233-fiyati,630309980.html
ben yurtdışında yaşıyorum, benim aldığım bu
Alırken bana mı sordun güzel kardeşimepi topu 300 lira daha fazla ısıtıcısı da var,senin yüzünden iade edip bunu alıcam
seni bulaydım sorardım n11 yorumlarda 1 saate kadar sıcak tutuyor demiş ısıtıcılı olduğuna emin miyiz hocam bununAlırken bana mı sordun güzel kardeşim
Sıcak tutuyor yazmıyor mu? yazıyor, benimki ile tek farkı bi krom detay birde düğmesiymiş. Ben yanlışlıkla ısıtıcı kısmına su döktüm baya buhar çıkmıştı.seni bulaydım sorardım n11 yorumlarda 1 saate kadar sıcak tutuyor demiş ısıtıcılı olduğuna emin miyiz hocam bunun
Sıcak tutuyor yazmıyor mu? yazıyor, benimki ile tek farkı bi krom detay birde düğmesiymiş. Ben yanlışlıkla ısıtıcı kısmına su döktüm baya buhar çıkmıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Sıcak tutuyor yazmıyor mu? yazıyor, benimki ile tek farkı bi krom detay birde düğmesiymiş. Ben yanlışlıkla ısıtıcı kısmına su döktüm baya buhar çıkmıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
ya bütün filtre kahve makineleri aynı da ben bilmiyor olabilirim belki hani amacım nasıl çay demliyor altında ısıtma haznesi var sıcak tutuyor öyle bişi istiyorum ben kahveyi alıyorum geçiyorum pc basına belkı 1 1.5 saat sonra kalkıp da alıyorum öyle olunca da aldığım ürünün bir artısı kalmıyor ya ürünü değiştiricem ya da termos alıcam