Neler Yeni

Bu fiyata alınır mı sizce iPhone 13

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ulaş dursun
ben olsam iPhone 13 tercih etmezdim artık yavaş yavaş eskimeye başladı ben kendim şu an aktif kullanıyorum. s24Fe modeline bir bakabilirsin. Normalde S24 e geçicektim ben ama işlemcisi snapdragon değil ondan dolayı geçmedim. Bakalım s25 nasıl olucak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar normal mi sizce 30k ya gözüküyor bı anormallik var mı
normalde piyasası 36k civarında n11 den alışveriş etmiyorum hiç sevmediğim bir site. o yüzden bişey diyemem sana kalmış.

da4141

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
uğur bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben olsam iPhone 13 tercih etmezdim artık yavaş yavaş eskimeye başladı ben kendim şu an aktif kullanıyorum. s24Fe modeline bir bakabilirsin. Normalde S24 e geçicektim ben ama işlemcisi snapdragon değil ondan dolayı geçmedim. Bakalım s25 nasıl olucak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

normalde piyasası 36k civarında n11 den alışveriş etmiyorum hiç sevmediğim bir site. o yüzden bişey diyemem sana kalmış.
Normalde 35 bin bu fiyata düşmesi benim dikkatimi çekti Samsungda 24 ultra haricinde düşünmüyorum ufak tefek reelsler için lazım bana

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Mehmet Akca

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

Arkadaşlar normal mi sizce 30k ya gözüküyor bı anormallik var mı
bende 36K-ya gozukuyor. Ayrica iphone13 eskidi artık 30k ya S24fe ve S23 var kat kat daha iyi cihazlar

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
bende 36K-ya gozukuyor. Ayrica iphone13 eskidi artık 30k ya S24fe ve S23 var kat kat daha iyi cihazlar
13 neyi eskidi la merak ettim kullanıyor musunda eskidi s24 fe alsa 26 ya yarın satsa 22 ye zor satar 13 kulllanıyorum hala canavar gibi ve güncelleme alıyor

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
13 neyi eskidi la merak ettim kullanıyor musunda eskidi s24 fe alsa 26 ya yarın satsa 22 ye zor satar 13 kulllanıyorum hala canavar gibi ve güncelleme alıyor
telefonu satmak içinmi alıyorsun yoksa kullanmak içinmi? birçok tanıdığım 13 kullanıyor hem ısınan bir telefon ayrıca 3 yıllık telefon. Evet 3 yıllık bir telefona göre harika performans sunuyor 3 yıl once çıkmış androidlerden çok daha iyi çalışıyor ama yeni androidlerle kapışamaz bile. İşlemci kamera ekran olarak S24Fe ve S23 çok daha iyi bunu tartışmayalım bence. Evet Samsung değer kaybediyor ama eğer telefonu 1 yıl kullan sat diye değilde 3-5 yıl kullanmak için alıyorsan Samsung çok daha iyi götürecektir

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
telefonu satmak içinmi alıyorsun yoksa kullanmak içinmi? birçok tanıdığım 13 kullanıyor hem ısınan bir telefon ayrıca 3 yıllık telefon. Evet 3 yıllık bir telefona göre harika performans sunuyor 3 yıl once çıkmış androidlerden çok daha iyi çalışıyor ama yeni androidlerle kapışamaz bile. İşlemci kamera ekran olarak S24Fe ve S23 çok daha iyi bunu tartışmayalım bence. Evet Samsung değer kaybediyor ama eğer telefonu 1 yıl kullan sat diye değilde 3-5 yıl kullanmak için alıyorsan Samsung çok daha iyi götürecektir
Telefonum bir kez ısınmadı ancak oyun oyanrken izmir sıcağında oda gayet normal telefonu satmak için mi derken acil sıkıştın diyelim satacaksın model yükseltin satacaksın android beş para etmez 1 2 seneye ama. 13 hala bir ederi olur

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Telefonum bir kez ısınmadı ancak oyun oyanrken izmir sıcağında oda gayet normal telefonu satmak için mi derken acil sıkıştın diyelim satacaksın model yükseltin satacaksın android beş para etmez 1 2 seneye ama. 13 hala bir ederi olur
nasıl beş para etmez? paraya sıkışacaksan o ayrı ama satmayacaksan android daha iyi bu bir gerçek. Amiral gemisi android kullanıpta aşırı memnun olan bir çok arkadaşım var. İos arayüzü androide kıyasla baya ama baya kısıtlı sakın bana güvenlik falan demeyin androidde yeterince güvenli. Telefon kullanmayı bilmeyen birisi iosa da bir şekilde virüs salabilir. Evet ios daha güvenli ama bence androidde yeterince güvenli. Telefon yükseltme konusundada zaten her yıl telefon yükseltiyorsan büyük ihtimalle iyi bir gelirin vardır. Eğer telefonu 1 kez alıp uzun süreli kullanıcaksan kesinlikle ama kesinlikle samsung çok çok daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,211
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom