Neler Yeni

Bu fiyata alınır mı sizce iPhone 13

okartal08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Onur Kartal

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
nasıl beş para etmez? paraya sıkışacaksan o ayrı ama satmayacaksan android daha iyi bu bir gerçek. Amiral gemisi android kullanıpta aşırı memnun olan bir çok arkadaşım var. İos arayüzü androide kıyasla baya ama baya kısıtlı sakın bana güvenlik falan demeyin androidde yeterince güvenli. Telefon kullanmayı bilmeyen birisi iosa da bir şekilde virüs salabilir. Evet ios daha güvenli ama bence androidde yeterince güvenli. Telefon yükseltme konusundada zaten her yıl telefon yükseltiyorsan büyük ihtimalle iyi bir gelirin vardır. Eğer telefonu 1 kez alıp uzun süreli kullanıcaksan kesinlikle ama kesinlikle samsung çok çok daha iyi
Yo zaten 13 aldığıma pişmanım ama gidipte 24 fe gibi bir telefon almam

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Yo zaten 13 aldığıma pişmanım ama gidipte 24 fe gibi bir telefon almam
S24Fe niye almazsin tas gibi telefon hadi S24Fe yi bildik butce telefonu S24+ Ultra falan onlardami cok kotu? Ve 13 aldigina pismansan niye 2 saatdir burda iphone ovuyorsun

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
S24Fe niye almazsin tas gibi telefon hadi S24Fe yi bildik butce telefonu S24+ Ultra falan onlardami cok kotu? Ve 13 aldigina pismansan niye 2 saatdir burda iphone ovuyorsun
ÖNERDİĞİN CİHAZLARA GÖRE ÖVÜYORUM s23 neyse de s24 fe ye 13 asla değişmem

da4141

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
uğur bey
telefonu satmak içinmi alıyorsun yoksa kullanmak içinmi? birçok tanıdığım 13 kullanıyor hem ısınan bir telefon ayrıca 3 yıllık telefon. Evet 3 yıllık bir telefona göre harika performans sunuyor 3 yıl once çıkmış androidlerden çok daha iyi çalışıyor ama yeni androidlerle kapışamaz bile. İşlemci kamera ekran olarak S24Fe ve S23 çok daha iyi bunu tartışmayalım bence. Evet Samsung değer kaybediyor ama eğer telefonu 1 yıl kullan sat diye değilde 3-5 yıl kullanmak için alıyorsan Samsung çok daha iyi götürecektir
S24fe yada s23 kullandınız mı, reels vs içerikler için yeterli mi sizce

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
S24fe yada s23 kullandınız mı, reels vs içerikler için yeterli mi sizce
A55 kullanıyorum reels için gayet iyi bataryası güzel gidiyor içerikler içinde güzel S serisini düşünemiyorum bile harika olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

ÖNERDİĞİN CİHAZLARA GÖRE ÖVÜYORUM s23 neyse de s24 fe ye 13 asla değişmem
iphone 13-ü S23 ile karşılaştırmak mantıksız fiyat olarak 13 daha pahalı ama daha ucuza satılas S23 13-den kamera performans ekran batarya stabillik olarak çok daha iyi illa ios diye o telefona i parayi verecek olanın aklı yok. 2025-de artık 4gb ramli telefon kullanmayin yok apple optimizasyon öyle şöyle demeyin 4gb ram sorun çıkartıcaktır illaki

Top Bottom