Bu fiyata alınır mı?

osmanky20

80+
Reaksiyon skoru
48
Yeni monitör alacağım ve artık 240 hz'e geçmek istiyorum. Biraz araştırdıktan sonra piyasada 3 ana panel buldum va, tn ve ips artıları eksileri var kişiden kişiye fikirler değişiyor. Ben oyun ve film/dizi ağırlıklı kullanacağım herhangi bir iş yapmayacağım. Şuan fiyatı 5999tl yorum ve fikirlerinizi bekliyorum.
81ONGauTR4L._AC_SX679_.jpg

IPS panel öneririm ve eğer 2K almayacaksanız 24 inç monitör kullanmanızı tavsiye ederim iyi forumlar

IPS panel öneririm ve eğer 2K almayacaksanız 24 inç monitör kullanmanızı tavsiye ederim iyi forumlar
fiyat olarak baya avantajlı gibi duruyor ve asetto corsa gibi oyunlarıda oynadığım için direksiyonu koyunca monitör küçük kalıyor

27G2NZE'ye dair kapsamli bir inceleme yok. bunun yerine r25f-30'a bakilabilir. yine va panel ve 240 hz. bu monitorun black smearing ve ghosting performansi, overdrive level 3'te gayet iyi oluyor. dizi/film deneyimi olarak da memnun eder cunku va oldugu icin kontrasti yuksek, kontrastin yuksek olmasi da daha iyi dizi/film deneyimi demek.

Monitör iyi, kötü değil de aslında sağlam 165 Hz monitör almanız daha iyi olabilir gibi.

Hocam 24" 1080p de çok daha iyi oluyor. 310Hz de XG259CMS modeline bakın bayağı sağlam duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,448
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri