batuyed 80+ Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 210 Reaksiyon skoru 45 Cuma, 22:09 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 captandusty yazmış: fark yok mu peki kankam siz bilirsiniz Devamı için tıklayın... Fiyat farkı 2 katı neredeyse o yüzden 2 katı performans farkı olmadığı için demiştim ben.
captandusty yazmış: fark yok mu peki kankam siz bilirsiniz Devamı için tıklayın... Fiyat farkı 2 katı neredeyse o yüzden 2 katı performans farkı olmadığı için demiştim ben.
_frozen 80+ Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 1 Cuma, 22:46 #28 captandusty yazmış: fark yok mu peki kankam siz bilirsiniz Devamı için tıklayın... ya var ama pişman olursun dediğin kadar yok.
captandusty yazmış: fark yok mu peki kankam siz bilirsiniz Devamı için tıklayın... ya var ama pişman olursun dediğin kadar yok.
C captandusty 80+ Silver Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 2,294 Reaksiyon skoru 551 Dün, 10:43 #29 _frozen yazmış: ya var ama pişman olursun dediğin kadar yok. Devamı için tıklayın... bu tip oyunlarda yok evet değmez yani o farka ama valorant vari oyunlarda fark oluyor epey
_frozen yazmış: ya var ama pişman olursun dediğin kadar yok. Devamı için tıklayın... bu tip oyunlarda yok evet değmez yani o farka ama valorant vari oyunlarda fark oluyor epey