Uğur Altun
80+ Bronze
Dahası
4060 yerine en azından bi 7700xt olsa çok daha iyi olurduHazır sistemi kendime göre düzenleyip bir sistem oluşturdum. Anakartta 2x M.2 slotu var ve elimdeki ssd’yi de kullanmak için seçtim. Sizce bu fiyata alınır mı?
2 tane M2 slotlu anakart istemiş RX 7700 XT sistemlerin çoğunluğu 1 M2 slotlu anakart kullanıyor.4060 alınmaz bu bütçelere AMD gitmek daha mantıklı
4060 alınmaz bu bütçelere AMD gitmek daha mantıklı
Yıllardır AMD kullandım evet performanslı oluyor. Fakat artık NVIDIA kullanmak ve DLSS özelliğinden faydalanmak istiyorum. Bütçe kısıtlı olduğundan 4060 daha ideal gözüküyor. Ayrıca günlük kullanıcıyım, profesyonel oyuncu değilim rahat kullanabileceğim bir sistem oluşturdum. İleride upgrade edilebilecek bir sistem olduğunu düşünüyorum.4060 yerine en azından bi 7700xt olsa çok daha iyi olurdu
Dlls görüntü kalitesini mahvediyor muhtemelen açmak istemezsin bileYıllardır AMD kullandım evet performanslı oluyor. Fakat artık NVIDIA kullanmak ve DLSS özelliğinden faydalanmak istiyorum. Bütçe kısıtlı olduğundan 4060 daha ideal gözüküyor. Ayrıca günlük kullanıcı, profesyonel oyuncu olmadan sistemi kullanacağım. İleride upgrade edilebilecek bir sistem olduğunu düşünüyorum.
Bu fiyata alınır mı demiş??? Ve tabii ki eder bu fiyata. Istek belli şey belli. 2 m2 slotlu anakart isteniliyor. Ve kaldı kı bu fiyatlara 7700xt olabilirmiş diyorsun...4060 yerine en azından bi 7700xt olsa çok daha iyi olurdu
Ddr5 sistem...Alınmaz
Mantıklı dostum, alınır tabii ki.Yıllardır AMD kullandım evet performanslı oluyor. Fakat artık NVIDIA kullanmak ve DLSS özelliğinden faydalanmak istiyorum. Bütçe kısıtlı olduğundan 4060 daha ideal gözüküyor. Ayrıca günlük kullanıcıyım, profesyonel oyuncu değilim rahat kullanabileceğim bir sistem oluşturdum. İleride upgrade edilebilecek bir sistem olduğunu düşünüyorum.
Toplama yapsa alınır?Bu fiyata alınır mı demiş??? Ve tabii ki eder bu fiyata. Istek belli şey belli. 2 m2 slotlu anakart isteniliyor. Ve kaldı kı bu fiyatlara 7700xt olabilirmiş diyorsun...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ddr5 sistem...
Ddr5 bir 4060 sistem için makul fiyat...4060 alınmaz bu bütçelere AMD gitmek daha mantıklı
20 bine de DDR5 varm alınmazBu fiyata alınır mı demiş??? Ve tabii ki eder bu fiyata. Istek belli şey belli. 2 m2 slotlu anakart isteniliyor. Ve kaldı kı bu fiyatlara 7700xt olabilirmiş diyorsun...
Ddr5 sistem...
Mantıklı dostum, alınır tabii ki.
Bul hadi 7700xt o zaman haklısın derim. Sadece sözle "alınır?" diyemezsin....Toplama yapsa alınır?
20 bine şu sistemi toplayıp linkini bıraksan be cnm??20 bine de DDR5 varm alınmaz
Ekran kartı 13 bin zaten??Bul hadi 7700xt o zaman haklısın derim. Sadece sözle "alınır?" diyemezsin....
20 bine şu sistemi toplayıp linkini bıraksan be cnm??