Bu fiyata bu sistem alınır mı

ekran kartı nvidia amd arasında çok kaldım sizin öneriniz nedir

Hocam eleştiri ve fikire açığım diye belirttim zaten iyisi ne ise yardım istiyorum sizlerden forumun amacı bu değil mi

Ssd nin 2tb olmasını özellikle seçtim onun dışında farklı fikirlere açığım
ben bu milleti anlamiyorum aga cok kotu pahali bir sistem diyonuz, gereksiz pahali diyonuz, sanki o yaziyi siz yazmamis gibi cekip gidiyonuz??? bu nasil bir iliski la, onersenize adam bulsun iyisini iste? adam bir sonuc almak icin buraya yazmis yani iki laf diyip gitmekte nedir ki anlamiyorum. ztn bulacak olsaydi buraya yazmazdi.

bence gayet guzel bir sistem. bunun ustune veya dengi olup daha uygun olan onerecek bir urun bulamadigim icin bir oneride bulunmuyorum.

Ssd nin 2tb olmasını özellikle seçtim onun dışında farklı fikirlere açığım

ben bu milleti anlamiyorum aga cok kotu pahali bir sistem diyonuz, gereksiz pahali diyonuz, sanki o yaziyi siz yazmamis gibi cekip gidiyonuz??? bu nasil bir iliski la, onersenize adam bulsun iyisini iste? adam bir sonuc almak icin buraya yazmis yani iki laf diyip gitmekte nedir ki anlamiyorum. ztn bulacak olsaydi buraya yazmazdi.

bence gayet guzel bir sistem. bunun ustune veya dengi olup daha uygun olan onerecek bir urun bulamadigim icin bir oneride bulunmuyorum.
Çok doğru gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim attığım sistemle zaten yakınlar ve test videolarındada benim dizdiğim daha yüksek performans veriyor bilemedim yani

Geri