Neler Yeni

Bu fiyata bu sistem nasıl beyler

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Kaan

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
linkini atarmısın kendi kullandığın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral valla cok yardımcı oldun aklı olan muhtemelen bu sistemi toplarda ben sanırsam yine cahillik yapıp ilk attığımı almaya karar verdim ya :D

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
linkini atarmısın kendi kullandığın

kral valla cok yardımcı oldun aklı olan muhtemelen bu sistemi toplarda ben sanırsam yine cahillik yapıp ilk attığımı almaya karar verdim ya :D
Estağfurullah dostum o nasıl söz. Sana o sistemin cazip gelme nedeni kaliteli markalar. İçine sinmeyecek bir şey olmasın o sistem de seni gayet memnun eder. Yalnış anlama benim amacım daha uyguna aynı performansı alman, o nedenle ısrarım. Şimdiden hayırlı olsun, monitöre bakamadım ama onu seçmek genelde daha zor olur. Bi araştırma çekeyim atacağım onuda.

Hocam monitör için bütçe ne kadar yav. 240hz 2k'lar pek bi pahalıymış :D.

Son düzenleme:

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
Estağfurullah dostum o nasıl söz. Sana o sistemin cazip gelme nedeni kaliteli markalar. İçine sinmeyecek bir şey olmasın o sistem de seni gayet memnun eder. Yalnış anlama benim amacım daha uyguna aynı performansı alman, o nedenle ısrarım. Şimdiden hayırlı olsun, monitöre bakamadım ama onu seçmek genelde daha zor olur. Bi araştırma çekeyim atacağım onuda.

Hocam monitör için bütçe ne kadar yav. 240hz 2k'lar pek bi pahalıymış :D.
hocam işte biraz pahalılar o yuzden sordum bildiğin ucuza varmı diye çünkü hem fps oyunu cok oynuyorum 240hz olsun ıstıyorum hem 2 k garanti al dediniz mantıklı olanda o zaten o yuzden butce ayarlamaya calısıcam senın kafana yatan varsa atabılırsın butce bakmadan tabı 20 30 k lara cıkma da en fazla 15 16 oda max yanı

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
hocam işte biraz pahalılar o yuzden sordum bildiğin ucuza varmı diye çünkü hem fps oyunu cok oynuyorum 240hz olsun ıstıyorum hem 2 k garanti al dediniz mantıklı olanda o zaten o yuzden butce ayarlamaya calısıcam senın kafana yatan varsa atabılırsın butce bakmadan tabı 20 30 k lara cıkma da en fazla 15 16 oda max yanı

Şu monitöre bi bak hocam. Ben Epey'den inceledim sağlam duruyor. Bide Rampage'in Ellipse modeli var 10.500 TL o Abdullah Abi incelemişti ve beğenmişti.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege

Şu monitöre bi bak hocam. Ben Epey'den inceledim sağlam duruyor. Bide Rampage'in Ellipse modeli var 10.500 TL o Abdullah Abi incelemişti ve beğenmişti.
baktım sağlam duruyor ekledım sepete kral valla çok sağol baya yardımcı oldun hayırlı geceler dilerim

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
baktım sağlam duruyor ekledım sepete kral valla çok sağol baya yardımcı oldun hayırlı geceler dilerim
Rica ederim hocam her zaman buralardayım, saygılar. İyi geceler.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Ümit
bundan daha iyisini 45k civarı topluyorsun. ekran kartı markası asus olsa ne palit olsa ne aralarında 2 fps anca oynar.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Kaan

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Top Bottom