Sosyal medya hesaplarına girin. Yukarıdaki mesajlarda birkaç örneği zaten paylaşıldı. Müşteriyle bu şekilde iletişim kurulmaz. Sözümün arkasındayım. Çok ciddi bir fırsat ürünü dahi olsa alış veriş yapmamayı tercih ederim.O kadarda degil
Galax ztn kalite ortalamasını uzaya çıkarıo hcm tek basına yeterGalax varsa tamamdır o iş diğer bileşenlere bakmaya dahi gerek yok gözüm kapalı alırım.
Galax kötümü?Galax var alırım kahinatın ksuursuz mükemmelik konusunda tekel markası.
Tabii efendim, kaç paket sarayimGalax var alırım kahinatın ksuursuz mükemmelik konusunda tekel markası.
Şimdi ne yapıyoruz biliyor musun?Galax ztn kalite ortalamasını uzaya çıkarıo hcm tek basına yeter
valla ben soğutucu aldım geçen hafta iade etmek istedim adamlar ne kolpalar atıyolar var ya aklın şaşar neyse ki amazon hayatımı kurtardı yoksa elimde kalıcaktı aletGenellikle MX termal macun alıyorlar oradan.
normal fiyatı 17500 diyince 6700 xtli sistem hayal etmiştim bir anNormalde bu sistem 17.469₺ imiş ama teknobiyotik abim 14.998₺ yapmış Allah razı olsun. Yorumda da belirttiği üzere 15 bine bu olurmuş. 15 bine o sistemi alt üst edecek adamlar var forumda. Nereleriyle sistem topluyorlar merak konusu doğrusu.
Sistem: https://www.teknobiyotik.com/amd-ry...6gb-ram-500gb-m-2-ssd-oyuncu-bilgisayari.html
Yorum:
Alıntıyı görüntüle
Video: