Ne dediğinden zerre bir şey anlamadım dostum. Neyse çok sorgulamayacağım o şeyi.tabi ki hayır soru mu bu??????
Kesinlikle. Sadece bu yüzden tercih bile etmeme sebebi benim için. YouTube hesaplarını da bı ergen yönetiyor muhtemelen esnaftan beterTeknobiyotik'in müşteriyle olan iletişiminden haz etmiyorum. Herhangi bir esnaf onlardan daha başarılı.
Ben. Kullanayım dedim 7 gündür işlemci piyasada yok adresi yanlış vermişler nasıl becerdiyselerNormal piyasadan en az %10-15 daha ucuz olmadığı sürece bu siteyi kullanmayın zaten...
Siz onları bide iade de görün. Pardon öyle bir şey yapmıyorlardı .Ben. Kullanayım dedim 7 gündür işlemci piyasada yok adresi yanlış vermişler nasıl becerdiyseler
Paketi ellediysen iade edemezsin .Bu firmanın bu üslup nedir böyle yahu. İade etmeye kalksan nasıl konuşacaklar Allah bilir
Oha zaten yarında kargo şirketi yok efendim ertesi gün derse biraz yaygara çıkarcam ürünü getircem zorla sonra iade ediyorum diyip geri gondercem teknobiyotik böyleyse garantilik durumda naneyi yerim belliSiz onları bide iade de görün. Pardon öyle bir şey yapmıyorlardı .
Paketi ellediysen iade edemezsin .
Garantide araya teknobiyotiği sokmazsın olur biterOha zaten yarında kargo şirketi yok efendim ertesi gün derse biraz yaygara çıkarcam ürünü getircem zorla sonra iade ediyorum diyip geri gondercem teknobiyotik böyleyse garantilik durumda naneyi yerim belli
Yapmiyim mi öyle fanteziler o zamanGarantide araya teknobiyotiği sokmazsın olur biter
Valla ben olayı bilmiyorum sadece yorum yaptım son karar tabii senin konuya 3. sayfadan girdimYapmiyim mi öyle fanteziler o zaman