Neler Yeni

Bu fiyata değer mi ??

wKahraman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kahraman

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Bu fiyata bu laptop alınmaz ama yarın bu fiyata bile bulamayabilirsin. Ürün güzeldir bence al şimdiden. Bekledikçe indirim yerine zamlarlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyata bu laptop alınmaz ama yarın bu fiyata bile bulamayabilirsin. Ürün güzeldir bence al şimdiden. Bekledikçe indirim yerine zamlarlar.
Hocam üst düzey bir şey aramıyorum gerçekten artık sıkıldım para biriktiriyorum tam alacağım zam yine biriktir hop zam kısa döngüye girdim😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop taraftarı değilim ama ben laptop istiyorum diyorsan alınabilir gibi ama senin yerinde olsam 15k ya pc hocasının sistemini alırdım
Üniversite de kullanacağım hocam o yüzden laptop taraftarıyım

wKahraman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kahraman
Hocam üst düzey bir şey aramıyorum gerçekten artık sıkıldım para biriktiriyorum tam alacağım zam yine biriktir hop zam kısa döngüye girdim😅

Üniversite de kullanacağım hocam o yüzden laptop taraftarıyım
Gayet mantıklı bir tercih o zaman dostum

wKahraman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kahraman
Diyorum ilerde para biriktirip bi +8 dah takarsam güzel olur gibi sizce ?
Evet gayet güzel olur sistemde rahatlamış olur biraz ama bu haliylede güzelce idara eder gibi duruyor
Bana sorarsan ben bı +8 daha eklerdim fakat sanki çok birden karar vermişsin gibi ben böyle şeylerde çok kararsız kalıyorum hangi laptopu alsam diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet gayet güzel olur sistemde rahatlamış olur biraz ama bu haliylede güzelce idara eder gibi duruyor
Bana sorarsan ben bı +8 daha eklerdim fakat sanki çok birden karar vermişsin gibi ben böyle şeylerde çok kararsız kalıyorum hangi laptopu alsam diye
Hocam 4 aydır sürekli bakıyorum diyorum tamam buldum işe girdim çalıştım parayı denkledim zam geldi kaçtı elimden yine buldum yine denkledim yine zam geldi 4defa böyle kaçırdım daha sıkıldım yeminle ne yapayım sen söyle :/

wKahraman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kahraman
Hocam 4 aydır sürekli bakıyorum diyorum tamam buldum işe girdim çalıştım parayı denkledim zam geldi kaçtı elimden yine buldum yine denkledim yine zam geldi 4defa böyle kaçırdım daha sıkıldım yeminle ne yapayım sen söyle :/
çok haklısın hocam resmen kendimi gördüm surada ayrıca lise son sınıf öğrencisiyim elimde 2010 model bı 3gb ram olan PC var
babam kaç yaşına adam oldun ne yapacaksın bilgisayarı diyip aldırmıyor parası ben vericem diyorum hala aldirmiyor reşit olmadığım için kartım falanda yok kaldım öyle ortada

https://www.hepsiburada.com/casper-...r-p-HBCV00001D8UF8?url_src=and-product-detail
Bunada bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin
çok haklısın hocam resmen kendimi gördüm surada ayrıca lise son sınıf öğrencisiyim elimde 2010 model bı 3gb ram olan PC var
babam kaç yaşına adam oldun ne yapacaksın bilgisayarı diyip aldırmıyor parası ben vericem diyorum hala aldirmiyor reşit olmadığım için kartım falanda yok kaldım öyle ortada
Forumda baya denk geldim Casper önermiyorlar hocam çok detaylı bilgim yok ama bunu fark ettim

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
geçen aynısı 13.5k idi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin
Ben ilk bir laptop ekledim favorilere 10k idi çalışıp alacağım dedim şuan o 17lerde felan buda tamamen 4 ay içinde gerçekleşiyor gerçekten trajikomik olay :)

Top Bottom