Neler Yeni

Bu fiyatlar gerçek mi ?

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Sefer
Hocam yine de NVIDIA teknolojileri bakımından AMD'yi biraz değil baya solluyor. Video encoder, RTX Voice, Shadowplay, DLSS, RT ve şimdi daha aklıma gelmeyen, fazlasıyla işe yarayan pozitif yönleri var.

AMD tarafında da bunların çoğu olsa bile NVIDIA kadar optimize ve kullanışlı değil.
Evet dediğine katılıyorum ve şunu da ekliyorum. Yani tercih edecez diyelim bunlardan birini.
E amd giriş ve orta segmentte yeterli bence.
Üst düzey kullanıma uygun bir kart arıyorsanız nvidia tabi ki tercih edilir. Zaten amd yazılım konusunda nvidia ile yarışamaz bu dediğine baktığımızda.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Ümit
intel dlss gibi bir yazılım geliştirse ne amd alırım ne nvidia.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Evet dediğine katılıyorum ve şunu da ekliyorum. Yani tercih edecez diyelim bunlardan birini.
E amd giriş ve orta segmentte yeterli bence.
Üst düzey kullanıma uygun bir kart arıyorsanız nvidia tabi ki tercih edilir. Zaten amd yazılım konusunda nvidia ile yarışamaz bu dediğine baktığımızda.
Yani evet mesela ben genelde oyun oynayan biriyim ve artık eskisi gibi yayın, video render ve kayıt işleriyle işim kalmadı. Büyük ihtimalle yeni bir sistem alırsam düşünmeden AMD alırım.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Sefer
Hocam yine de NVIDIA teknolojileri bakımından AMD'yi biraz değil baya solluyor. Video encoder, RTX Voice, Shadowplay, DLSS, RT ve şimdi daha aklıma gelmeyen, fazlasıyla işe yarayan pozitif yönleri var.

AMD tarafında da bunların çoğu olsa bile NVIDIA kadar optimize ve kullanışlı değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende RX570 varken durmadan bilgisayarım oyunda kapanıyordu. CS oynarken olunca deliriyordum ve nedense kasayı açıp PCI-E kablolarını sök tak yapmadığım sürece açılmıyordu. Sonlara doğru bir yazılım güncellemesi atınca düzelmişti.
Anladım hocam bu gibi hatalar olabiliyormuş demek. Teşekkürler bu bilgiyi paylaştığın için. Merakım gitti.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
efe araci
önyargı olması icin nvidia fanı olmam lazım.
nvidia gibi tekel olmuş bir firmayı hiç sevmiyorum, gerçekleri konusmak lazım hocam yazılım konusunda intel ve amd kartların yanında ferrari gibiler. ve haftada bir yazılım kuruyorum amd kartıma, cok sıkıldım bu durumdan.
hocam arkadaş doğru söylüyor 7000 serisi kullanıyorum 1 kere driver sorunu yaşamadım hani dediğiniz sorunlar 6000 serisi için geçerliyse eyvallah onu bilemem ama ben 7000 serisinde hiç sorun yaşamadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
TAHA KOÇAK
Hocam merak ettim de bu sıkıntılı driver larda ne sorunlar oluyor sistemde? Merak ettim soruyorum. Ben rx 580 kullanıyorum onda hiç tık yok. takır takır
Benim yaşadığım en büyük sorun, oyun oynarken monitör bağlantısı git gel yapıyor gibi oluyordu.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Ümit
hocam arkadaş doğru söylüyor 7000 serisi kullanıyorum 1 kere driver sorunu yaşamadım hani dediğiniz sorunlar 6000 serisi için geçerliyse eyvallah onu bilemem ama ben 7000 serisinde hiç sorun yaşamadım.
yok bende 7000 serisi yok
rx 570 ve 6600 var. 4070 super vardı onu satınca idarelik aldım bunları ucuza bulunca.
sürekli alıp satıyorum zaten bunlarda gidici.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
efe araci
Anladım hocam bu gibi hatalar olabiliyormuş demek. Teşekkürler bu bilgiyi paylaştığın için. Merakım gitti.
hocam 5000 ve 6000 serisinde mavi ekran mı dersin takılmalar donmalar mı dersin driverin kendi kendine silinmesi mi dersin bol bol sorunu vardı :D rx580 de bende hiç sorun yaşamadım 7800xt deyim hala da yaşamıyorum ama 5000 veya 6000 kullananlarda travma olmuştur :D

yok bende 7000 serisi yok
rx 570 ve 6600 var. 4070 super vardı onu satınca idarelik aldım bunları ucuza bulunca.
sürekli alıp satıyorum zaten bunlarda gidici.
6000 ve 5000 serisinde driver sorunu boldu 6000 de çözdüler gibi bir şey olmuştu galiba tam bilemiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Ümit
hocam 5000 ve 6000 serisinde mavi ekran mı dersin takılmalar donmalar mı dersin driverin kendi kendine silinmesi mi dersin bol bol sorunu vardı :D rx580 de bende hiç sorun yaşamadım 7800xt deyim hala da yaşamıyorum ama 5000 veya 6000 kullananlarda travma olmuştur :D

6000 ve 5000 serisinde driver sorunu boldu 6000 de çözdüler gibi bir şey olmuştu galiba tam bilemiyorum.
yarın temiz bir kurulum yaparım ddu kullanıp bakalım hayırlısı.

inandırıcı gelmedi

frt566aa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
fırat otağ
önyargı olması icin nvidia fanı olmam lazım.
nvidia gibi tekel olmuş bir firmayı hiç sevmiyorum, gerçekleri konusmak lazım hocam yazılım konusunda intel ve amd kartların yanında ferrari gibiler. ve haftada bir yazılım kuruyorum amd kartıma, cok sıkıldım bu durumdan.
RX580 FALAN MI KULLANIYORSUN ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Arda doğan
Stok yoktur bu fiyattan satamazlar rakibi 5070ti var

Top Bottom