Neler Yeni

Bu forumda 80+ bronze vs. Nasıl alınır

ahmttunc

80+ Bronze
2020den beri burda olup 400 mesajda nasıl kaldın king
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 tane konu açmışsın zaten :D

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
beamng drive, asetto, gran turismo 7, f1, wrc, nfs heat, payback, most wanted, underground, rivals falan filan araba ve pist düşkünüyüm. siz?
bende o kadar çok oyun olmasada bende araba ve yarış düşkünüyüm(profilden belli olmuyor kesinlikle :D) bende assetto corsa pc için ve forza var yazın acc ya da Iracing almayı düşünüyorum forzayı bırakalı çok oldu ama assettodan sonra sarmıyor :) gt7 pc için çıksa direkt alcamda psye özel olunca kalıyor, bir tahminde daha buluniyim sizde gt7 ac gibi oyunlar varsa direksiyon setide vardır

400 mesaj işi şöyle bi ara açtım hesabı bir dahada bakmadım :) yazılı lgs yks cart curt çok bakamadım ama yazın burdayım

adam 8 günde 563 mesaj yazmış naptın reis hiç mi çıkmadın ben burda 2008 model 10k kmdeki araç gibi kalmışım :)

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Serkan Barındık
Bazılarınızın adının yanında 80+bronze silver plantinium gibi ibareler var onlar mesaj yazdıkça mı açılıyor yoksa üyelik gibi bir şey mi

Mesaj sayısına göre değişiyor. Çok eskiden forumlarda bu rütbeler yılsız olarak verilirdi. Hatta isimlerde verilirdi. Yeni üye, hızlı üye, süper üye falan gibi... Bizim zamanımızda face, insta yoktu insanlar sosyalleşmek için forumlarda takılırdı.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Furkan Demirtaş
Bazılarınızın adının yanında 80+bronze silver plantinium gibi ibareler var onlar mesaj yazdıkça mı açılıyor yoksa üyelik gibi bir şey mi
Mesaj sayın arttıkça.

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Mesaj sayısına göre değişiyor. Çok eskiden forumlarda bu rütbeler yılsız olarak verilirdi. Hatta isimlerde verilirdi. Yeni üye, hızlı üye, süper üye falan gibi... Bizim zamanımızda face, insta yoktu insanlar sosyalleşmek için forumlarda takılırdı.
Hocam ayıptır sorması yaşınızı merak ettim. Teşekkürler bilgi için

Mesaj sayın arttıkça.
Teşekkürler hocam

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Hocam ayıptır sorması yaşınızı merak ettim. Teşekkürler bilgi için

Teşekkürler hocam
Birse daha önemlisi bu bronze silver vs. Bunların bir işlevi var mı yoksa öylesine bir etiket gibi bir şey mi

tüh bu tutmadı işte :D olacak inşallah.
Ah be olsun olur o kadar direksiyon seti ne düşünüyorsunuz g29 mu? 🙃

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
aynen g29 gibi duruyor şu an. kafama eserse t300rs de alabilirim.
Neyse bunu tutturduk en azından zaten bu tür oyunlards direksiyon seti istiyom diyene promosyon olarak vermedikleri kaldı g29u ama bence çok daha iyi muadiller var gibi geçen konusu dönmüştüde unuttum önerdikleri direksiyon profosyoneliğe giriş içindi yakin fiyatta daha iyiydi

Top Bottom