bende o kadar çok oyun olmasada bende araba ve yarış düşkünüyüm(profilden belli olmuyor kesinliklebeamng drive, asetto, gran turismo 7, f1, wrc, nfs heat, payback, most wanted, underground, rivals falan filan araba ve pist düşkünüyüm. siz?
400 mesaj işi şöyle bi ara açtım hesabı bir dahada bakmadım2020den beri burda olup 400 mesajda nasıl kaldın king
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 tane konu açmışsın zaten![]()
adam 8 günde 563 mesaj yazmış naptın reis hiç mi çıkmadın ben burda 2008 model 10k kmdeki araç gibi kalmışım2020den beri burda olup 400 mesajda nasıl kaldın king
100 tane konu açmışsın zaten![]()
Bazılarınızın adının yanında 80+bronze silver plantinium gibi ibareler var onlar mesaj yazdıkça mı açılıyor yoksa üyelik gibi bir şey mi
Mesaj sayın arttıkça.Bazılarınızın adının yanında 80+bronze silver plantinium gibi ibareler var onlar mesaj yazdıkça mı açılıyor yoksa üyelik gibi bir şey mi
Hocam ayıptır sorması yaşınızı merak ettim. Teşekkürler bilgi içinMesaj sayısına göre değişiyor. Çok eskiden forumlarda bu rütbeler yılsız olarak verilirdi. Hatta isimlerde verilirdi. Yeni üye, hızlı üye, süper üye falan gibi... Bizim zamanımızda face, insta yoktu insanlar sosyalleşmek için forumlarda takılırdı.
Teşekkürler hocamMesaj sayın arttıkça.
Rütbe Sistemimiz Hakkında
Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki. Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri 80+ Bronze = 500 Mesaj 80+ Silver = 2000 Mesaj 80+ Gold = 5000 Mesaj 80+ Platinum = 10000 Mesaj 80+ Titanium...forum.donanimarsivi.com
tüh bu tutmadı iştebir tahminde daha buluniyim sizde gt7 ac gibi oyunlar varsa direksiyon setide vardır
Birse daha önemlisi bu bronze silver vs. Bunların bir işlevi var mı yoksa öylesine bir etiket gibi bir şey miHocam ayıptır sorması yaşınızı merak ettim. Teşekkürler bilgi için
Teşekkürler hocam
Ah be olsun olur o kadar direksiyon seti ne düşünüyorsunuz g29 mu?tüh bu tutmadı işteolacak inşallah.
aynen g29 gibi duruyor şu an. kafama eserse t300rs de alabilirim.Ah be olsun olur o kadar direksiyon seti ne düşünüyorsunuz g29 mu?![]()
Neyse bunu tutturduk en azından zaten bu tür oyunlards direksiyon seti istiyom diyene promosyon olarak vermedikleri kaldı g29u ama bence çok daha iyi muadiller var gibi geçen konusu dönmüştüde unuttum önerdikleri direksiyon profosyoneliğe giriş içindi yakin fiyatta daha iyiydiaynen g29 gibi duruyor şu an. kafama eserse t300rs de alabilirim.
Rica ederim ne demek.Hocam ayıptır sorması yaşınızı merak ettim. Teşekkürler bilgi için
Teşekkürler hocam