Neler Yeni

Bu forumda neden minidump dosyaları incelenmiyor

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Evet sorum basit buraya sosyal den geldim ve sosyali aktif olarak kullanıyorum orada mavi ekran konusu olmayınca buradaki mavi ekran sorunu olan insanlara yardım etmek için geldim ve bir kaç konuya baktım neredeyse hiç bir konuda minidump incelenmeden bir şeyler söyleniyor birisi gelmiş format at yazıyor diğeri ekran fotoğrafı istiyor birisi hiç bir bilgisi olmadan ram ler yüzünden yazıyor
Neden?
Aynen var 9yle yapan birisi vardi ama yemişti banı yanliş bilgiden olmasi lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır daha demin arama yerinden mavi ekran hatası diye arattım yaklaşık ilk çıkan 5 veya 6 konuya baktım incelemeden yorum yapıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

atıyorum
Benim bildiğim arama yeri çalismiyor 😀 google ile arama var sadece

Kimera

80+ Bronze
Evet sorum basit buraya sosyal den geldim ve sosyali aktif olarak kullanıyorum orada mavi ekran konusu olmayınca buradaki mavi ekran sorunu olan insanlara yardım etmek için geldim ve bir kaç konuya baktım neredeyse hiç bir konuda minidump incelenmeden bir şeyler söyleniyor birisi gelmiş format at yazıyor diğeri ekran fotoğrafı istiyor birisi hiç bir bilgisi olmadan ram ler yüzünden yazıyor
Neden?
Ben inceliyorum.
Beni konularınıza etiketleyebilirsiniz.

Sosyal'de de Bora Dere var.
Orada da onu etiketleyebilirsiniz.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Daha DMP incelemeden RAM slotlarını temizle diyen bir arkadaş vardı neden uyarı vermediler anlamadım.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Daha DMP incelemeden RAM slotlarını temizle diyen bir arkadaş vardı neden uyarı vermediler anlamadım.
O başka konuda yemisti hatta adi gamers birşeydi yanlis hatirlamiyorsam

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yusuf Koca
su anda bulamıyorum o konuların hepsini arama yerine yazınca beni google a yönlendiriyordu şimdi bu onuyu gösteriyor sadece

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
su anda bulamıyorum o konuların hepsini arama yerine yazınca beni google a yönlendiriyordu şimdi bu onuyu gösteriyor sadece
O zamanlar Minidump analizi yapabilen yoktu.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ben o zamanlar forumda değildim çoğu kişide sonradan gelmistir foruma

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
arama çubuğu çalışmadığı için :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,270
Üyeler
163,135
Son üye
vailecia
Top Bottom