Bu forumda neden minidump dosyaları incelenmiyor

Evet sorum basit buraya sosyal den geldim ve sosyali aktif olarak kullanıyorum orada mavi ekran konusu olmayınca buradaki mavi ekran sorunu olan insanlara yardım etmek için geldim ve bir kaç konuya baktım neredeyse hiç bir konuda minidump incelenmeden bir şeyler söyleniyor birisi gelmiş format at yazıyor diğeri ekran fotoğrafı istiyor birisi hiç bir bilgisi olmadan ram ler yüzünden yazıyor
Neden?
Aynen var 9yle yapan birisi vardi ama yemişti banı yanliş bilgiden olmasi lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır daha demin arama yerinden mavi ekran hatası diye arattım yaklaşık ilk çıkan 5 veya 6 konuya baktım incelemeden yorum yapıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

atıyorum
Benim bildiğim arama yeri çalismiyor 😀 google ile arama var sadece

Evet sorum basit buraya sosyal den geldim ve sosyali aktif olarak kullanıyorum orada mavi ekran konusu olmayınca buradaki mavi ekran sorunu olan insanlara yardım etmek için geldim ve bir kaç konuya baktım neredeyse hiç bir konuda minidump incelenmeden bir şeyler söyleniyor birisi gelmiş format at yazıyor diğeri ekran fotoğrafı istiyor birisi hiç bir bilgisi olmadan ram ler yüzünden yazıyor
Neden?
Ben inceliyorum.
Beni konularınıza etiketleyebilirsiniz.

Sosyal'de de Bora Dere var.
Orada da onu etiketleyebilirsiniz.

Daha DMP incelemeden RAM slotlarını temizle diyen bir arkadaş vardı neden uyarı vermediler anlamadım.

Daha DMP incelemeden RAM slotlarını temizle diyen bir arkadaş vardı neden uyarı vermediler anlamadım.
O başka konuda yemisti hatta adi gamers birşeydi yanlis hatirlamiyorsam

su anda bulamıyorum o konuların hepsini arama yerine yazınca beni google a yönlendiriyordu şimdi bu onuyu gösteriyor sadece

su anda bulamıyorum o konuların hepsini arama yerine yazınca beni google a yönlendiriyordu şimdi bu onuyu gösteriyor sadece
O zamanlar Minidump analizi yapabilen yoktu.

Ben o zamanlar forumda değildim çoğu kişide sonradan gelmistir foruma

arama çubuğu çalışmadığı için :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,572
Üyeler
185,126
Son üye
nerosinna
Geri