ᶜᵃⁿᶜᵉˡᵉⁿᵗᵉʳ
80+ Bronze
Yok yok hepsi efendi çocuklarŞu şekil toplanmışız hocam neresi klass
Alıntıyı görüntüle
Uyarılar dıșında katılmıyorum.Günde 100 tane saçma sapan ne idùğü belirsiz konu açılıyorsa Kuralların sıkı olmamasındandır.Technopat Sosyal'den iyi. Orda boş yere uyarı atıyorlar.
Alakası yok.Orda boş yere uyarı atıyorlar.
Şu sorulara bakarmısınız ne kadar kibar ne kadar saygılı insanlar oldukları belli makara yapmıyorum cidden forum üyeleri çok klas
Daha kötü konuların açıldığını sölesemŞu sorulara bakarmısınız ne kadar kibar ne kadar saygılı insanlar oldukları belli makara yapmıyorum cidden forum üyeleri çok klas
Uyarılar dıșında katılmıyorum.Günde 100 tane saçma sapan ne idùğü belirsiz konu açılıyorsa Kuralların sıkı olmamasındandır.
UYARI: Mesajınız yazım kurallarına uymadığı gerekçesiyle 1 saat ceza uygulanmıştır. İyi günler.Uyarılar dıșında katılmıyorum.Günde 100 tane saçma sapan ne idùğü belirsiz konu açılıyorsa Kuralların sıkı olmamasındandır.
Eski üyesiyim hocam 3 hesap kullandım attığın konular ayda yılda bir açılıyor burada ise nerdeyse. Her gün.Berkehan Çepni Vakası
Lan recep senin amını sikiyim Dx10 uyumlu bir hile yapta ver bize sen oynadınmı tmm gerisine karışma sikimin tepesi ****** cocugu bok gibi paran var sikilmiş it olmayanlar ne yapacak ha birde cod a benzemesin konusuna gelelim Activision senin ananın ***** kosun ** götregin kavsagı - - -...www.technopat.netEkranı Isırdım
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?www.technopat.netSinirden anakart parçaladım
Elime anakart battı. Sinirden parçaladım. Nasıl olmuş? Anakart üzerinde yapılan deneyler: Üstünde zıpladım. Dezenfektan ve gres yağı sürdüm. Üstünden araba ile geçtim. 6 metreden aşağı attım. Balyoz ve levye ile vurdum.www.technopat.netBilgisayardan gelen yanık kokusu
Ya dün akşam eve misafir çocuğu geldi. Bilgisayarımda oyun oynamaya başladı ben de bir hava alayım diye dışarı çıktım. 30dk sonra geldiğimde ne göreyim! Çocuk masama koltuğuma bilgisayarın kasasının içine anakarta her yere işemiş. PC'yi de açık bırakıp gitmişler. PC'den tuhaf tuhaf sesler...www.technopat.netOkulda mahsur kaldım
Okulun onunden gecerken kapisini acik gordum gireyim dedim okulumu ozlemistim, en ust kata sinifima ciktim. Aşağıya indigimde kapi kilitlenmisti, once belki biri fark eder diye bekledim. Gelen giden yok, okulda sabit telefon var mı diye bakmaya basladim, her yeri aradim. Polisi veya ailemi...www.technopat.netMastürbasyon yaptım ve penisim şişti
Sorun neden sizce? Beklesem gider mi? Sünnetli olan yerler şişti. Arı sokmuş gibi aynı. Ciddi cevap verin.www.technopat.netRecep abi soru sorucam
Oyunu oynayacağı çözünürlüğe bağlı. Recep abi sana bir sorum olucak sorimmi ?www.technopat.netModeratör olmak için kaç mesaj gerekiyor?
Abi ben moderatör olmak istiyorum, kaç mesajımın olması lazım? Ona göre mesaj kasacağım.www.technopat.netBir moderatörü nasıl engelleyebilirim?
Arkadaşlar Bora Dere diye bir moderatör var beni çok sinir etti. Açtığım konuyu kilitledi. Ben bunu nasıl engelleyebilirim? Bir daha karşıma cıkmasın😡 Ben engellersem bir daha karşıma çıkmasın, hatasını anlasın ona göre.www.technopat.netGöze sperm kaçarsa ne olur?
Görüşün bulanmaya başlarsa korkma ilk 3 ay normal.Usta nasıl başardın ayıptır sorması.Sen iyice durula.Bir sorun yaşarsan da uzak bir hastaneye git de tanınıp manınma.www.technopat.netİlk kez ciddi bir kavga yapacağım
Saygıdeğer üyeler, ailem, Technopat'ım. Sizlerden yardım talebinde bulunmaktayım. Olay; Okullar kapanmadan 15 gün evvel amcamın kızının küçük kardeşine bağırdığım için kızın annesi ve ablası bana bağırdı ve sinir hastası büyük babamı üstüme saldı. Büyük babam vurmayı çok sever fakat vuramadı...www.technopat.net
Bunlar sadece hatırladıklarım. Orayı herkesin katı olduğu ciddi olduğu bir yer sanmayın artık.