OsmanUCR
80+ Bronze
Dahası
yok artık ya
yok artık ya
Kendi evinizden 3 metre ayrılmayıp dünyada her şey çok güzelmiş hayal kuran bir insansınız galibabu normalmiş gibi davranınca sizi de ben biraz mantık kullanmaya davet ediyorum
Ağzına sağlık kardeşimGel de anlat, sanıyorlar ki her yerde stok var bi burda yok.
Bunlar dünya yansa umurlarında değil çünkü normalleşmeye alışmışlar
Abi ülkede bunu yapan biri varsa biz ne yapalım? Açtığınız konunun ne kadar saçma olduğunun bilmem farkında mısınız?bu normalmiş gibi davranınca sizi de ben biraz mantık kullanmaya davet ediyorum
biz her yer çok güzelmi diyoruz bir sıranın 2000 tl ye satılmasından bahsediyoruz bizde biliyoruz ekonominin ne halde olduğunu bunun onla alakası yok bu fırsatçılıktırKendi evinizden 3 metre ayrılmayıp dünyada her şey çok güzelmiş hayal kuran bir insansınız galiba
Bana ne o adamdan? Ülkenin durumundan bahsediyor da onunla bu kuyuya düşeni kaparım kafasındaki adamın ne alakası var?Algı sorununuz mu var agalar
adam stock olmamasına sitem etmiyor
fırsatçılara hiçbir ürünü satmadan 2000 TL istemesine sitem ediyor
ah ah
Sıkıntılıyım. Var mı diyeceğin? Ülkenin durumuyla bu adamın çakallığının ne alaksı var diyorum.Sıkıntılı mısın ? kafan mı almıyor ? ben stokla ilgili bir şey mi dedim ?
Ps5 alamayınca ölmeyeceksin veya nefesin kesilmicek ülke hali kıyaslaman çok saçma yorum yaparken dikkatli olunbiz her yer çok güzelmi diyoruz bir sıranın 2000 TL ye satılmasından bahsediyoruz bizde biliyoruz ekonominin ne halde olduğunu bunun onla alakası yok bu fırsatçılıktır
Fırsatçılık arttı diyorum ülkede insanlar birbirene minnet duymuyor diyorum, herkes faydalanmaya çalışıyor diyorum,Sıkıntılıyım. Var mı diyeceğin? Ülkenin durumuyla bu adamın çakallığının ne alaksı var diyorum.
ülkedeki genel insan profilinden bahsediyorBana ne o adamdan? Ülkenin durumundan bahsediyor da onunla bu kuyuya düşeni kaparım kafasındaki adamın ne alakası var?