Neler Yeni

Bu fotoğrafa bakıp ülkenin halini görebilirsiniz 🙂

Mamyy

80+ Silver
ülkedeki genel insan profilinden bahsediyor
zaten ülkenin hali direk bu durumdan belli olmaz başlığa takılmayın anlatmak istediğine bakın
yoksa bende biliyorum sadece bu durumla ülkenin durumunun belli olmayacağını
Bırak anlatmaya çalışma şunlara anlamamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

T.P.G.

80+ Titanium
ülkedeki genel insan profilinden bahsediyor
zaten ülkenin hali direk bu durumdan belli olmaz başlığa takılmayın anlatmak istediğine bakın
yoksa bende biliyorum sadece bu durumla ülkenin durumunun belli olmayacağını
Üff 1 kişi böyle bir çakallık yapmış tüm ülke ******** oldu öyl mi?

Bunu sadece TR'de yapmıyorlar rahat olun.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Ülke hali ile ps5 satışlarını kıyaslaman ne kadar saçma insanlar yeni çıkan bir teknoloji ilgi gösterir bu herzman aynı olmuştur şuan dünya genelinde kovid yüzünden üretimler aksıyor sizi araştırmaya ögrenme davet ediyorum 😡
Burada anlaman gereken fiyatı.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Olay almak değil. Bu adamın yaptığıyla ülkenin je alakası var? Adam sıra satıyor ki bunu soyut şekilde yapıyor. ABD'de 1800 dolara Apple kuyruğunda sıra alan adamı hatırlatmak istiyorum.
O yüzden bende yeni çıkan bir teknoloji insanlar ilgi duydukları için bu durumlar yaşanıyor diyorum zaten bu konu açan arkadaş ülke hali yorumunu katmış hiç dünyadan haberi yok

Mamyy

80+ Silver
O yüzden bende yeni çıkan bir teknoloji insanlar ilgi duydukları için bu durumlar yaşanıyor diyorum zaten bu konu açan arkadaş ülke hali yorumunu katmış hiç dünyadan haberi yok
Vallahi yok anlamıyorlar cahil misiniz ? Anlama kıtlığı mı var ? Fırsatçılıktan bahsediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu durum normal. Diğer ülkelerde de sıkça olan bir durum. Abartmanın lüzumu yok.
Düz bakıyorsun.

T.P.G.

80+ Titanium
Vallahi yok anlamıyorlar cahil misiniz ? Anlama kıtlığı mı var ? Fırsatçılıktan bahsediyorum
Bende tüm ülkelerde sıkça oluyor diyorum dünyadan haberin var mı acaba?

Düz bakıyorsun.
Eğri mi bakayım ne diyorsun? 2000tl olmasına mı takıldın?
Çok takılma döviz cinsinden çok daha uçukları var.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46

Düz bakıyorsun.
Eğitim seviyen low seviyede üzülüyorum gerçekten şikayet edip konuyu cekiyorum ne anlatsam boş

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
rx 580 ikinci el boş kutuya 75 lira yazan adam vardı onun bununla tek farkı birinin playstation sırası birinin en azından elle tutulur bir kutu satması
Demekki imzaki parçaların elle tutulur saglam olanlarını 100tlden satsam 1100tl :)
Saglam derken kalvye ve fareyi kastediyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom