SadeceSeyf
80+ Gold
Yok hocam unlimited ayarlarfps'i sabitledinizmi acaba hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
warzone bi tane ayar vadıorda frame limit felan vardı onlara bi bakın derim
Çok acele bir şekil de yazmışım kusura bakmayınAnlamayanlar için; Oyun Warzone
Tam özelliklerini yazar mısınAlıntıyı görüntüle Merhaba arkadaşlar Rx 6600 ekran kartı ile bu fps değerlerini alıyorum nasıl olur şaşkınım. Yüksek ayar da aynı düşük ayarda. Neden botle bir problem var yaridmici olunAlıntıyı görüntüle
Amd Ryzen 5 3600Tam özelliklerini yazar mısın
Aynı sorun başka oyunlarda da oluyor ben oyunu aç kapa yaptım düzeldiAmd Ryzen 5 3600
Gigabyte b450m s2h
16 Gb ram ve m2 ssd var. 6500xt ekran kartı var yedekte ondan aşağida fps veriyor warzone da
Ram tek slot 1660 ti ekran kartın da bu problem yoktu ama şuan 6500 xt ve 6600 de sıkıntılo anakart yuzunden mi acabaTam özelliklerini yazar mısın
Hiç normal değil kendi sistemim de ben o fps alırım büyük ihtimal vysnc falan kare hızı kapalı mı genellikle o sınır koyuyor benimde başıma gelmişti kapatınca düzelmişti.Amd Ryzen 5 3600
Gigabyte b450m s2h
16 Gb ram ve m2 ssd var. 6500xt ekran kartı var yedekte ondan aşağida fps veriyor warzone da
10 kere oldu deniyorum. Pc yanacakAynı sorun başka oyunlarda da oluyor ben oyunu aç kapa yaptım düzeldi
O zamn anakart hocamRam tek slot 1660 ti ekran kartın da bu problem yoktu ama şuan 6500 xt ve 6600 de sıkıntılo anakart yuzunden mi acaba