İnternette aynı sistem ile 300 fpsler görülüyordu bende neden olmadığını merak ediyorum fps max 0 yazmama rağmen böyleCS'de 200 üstünü napıcaksın ki ?
Zaten işlemcin düşük olduğu için normal
Aynı parçalar mı ?İnternette aynı sistem ile 300 fpsler görülüyordu bende neden olmadığını merak ediyorum fps max 0 yazmama rağmen böyle
İşlemcisinin tekli çekirdek performansı iyi, 250 300 civarı alması lazım.CS'de 200 üstünü napıcaksın ki ?
Zaten işlemcin düşük olduğu için normal
driver, sıcaklık, ekran kartı frekansı işlemci frekansını atar mısınız
Sabit 300 fps den bahsetmiyorum yer yer 300 e çıkmasından bahsediyorum ve RAM tek 8GB bir aya kadar 16GB a yükselteceğimAynı parçalar mı ?
Çift kanal mı kullanıyorsun RAM'leri?
300FPS'i ben 3600 ile alıyorum o nasıl alıyor 3100 ile ?
Ekran kartı driverı en son çıkan game ready driverı arkada sadece discord açık oluyorHocam ekran kartının driverı güncel mi?
Ve oyundayken arkada açık olan uygulamalar felan var mı? varsa onları kapat çünkü fps i 4C 8T bir işlemcide çok düşürür, çoklu çekirdek performansı kötü olduğu için.
Böyle olması garip, oyunun fps arttıran ayarlarını başlangıç seçeneklerini felan yazdın mı?Ekran kartı driver: 460.79
Ekran kartı sıcaklık: 65-70 derece
İşlemci frekansı: 3.7GHz
Ekran kartı frekansı: 1530MHz
İşlemci sıcaklığı: 60 derece civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabit 300 fps den bahsetmiyorum yer yer 300 e çıkmasından bahsediyorum ve RAM tek 8GB bir aya kadar 16GB a yükselteceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı driverı en son çıkan game ready driverı arkada sadece discord açık oluyor
Nasıl yani tam olarak anlamadım?Böyle olması garip, oyunun fps arttıran ayarlarını başlangıç seçeneklerini felan yazdın mı?
sadece fps max 0 yazıyorum konsolaNasıl yani tam olarak anlamadım?
hocam düsük ayarlarda rahat görüyor 300Aynı parçalar mı ?
Aynı parçalar mı ?
3600+2060s ile 300-400 alıyorum ben 200 lere yakın olması iyi yani napcan sen csgoya bakacağına esas ağır oyunlara bak pubg gta5 cp r6 falanYeni aldığım sistemimde ryzen 3 3100 ve gtx 1660 super ile cs go da 200 üstü çok zor görüyorum ve ayarları düşük de yapsam ultra da yapsam fpsler değişmiyor sebebi nedir acaba?