Hangi oyunları oynican hocamdostlar merhaba bu gamepad alınır mı? sizce baska oneriniz varmı butcem max 1300tl
m.miniinthebox.com
fh5 oynarsam fifa fln birde istersem hikayeli oyunlarHangi oyunları oynican hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Urun linkiWireless Controller For Nintendo Switch OLED Console Pro Gamepad with 600Mah Rechargeable Battery Programmable Turbo Function 2025 - TRY 391.99
TRY 391.99 - Wireless Controller For Nintendo Switch OLED Console Pro Gamepad with 600Mah Rechargeable Battery Programmable Turbo Function 2025. Shop for cheap Video Games online? Buy at miniinthebox.com on sale today!m.miniinthebox.com
Ürünün normal fiyatı https://datafrogx.com/tr/products/s...4xcdKO6TE7kt0XUA3TdrPkdF4imGpPQehk0lsCDo5wjdc
- kosanw
- Cevaplar: 55
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Attığım kolu tavsiye ederim yada gamesir nova lite 2 yurtdışı sitesinden al 25 dolar 1k fiyatı var vergi yokfh5 oynarsam fifa fln birde istersem hikayeli oyunlar
F710 u 900 e satabilirsin güzel şuan aktif olarak 500 TL bile etmicek bir kol bana göre .df710 dan gecicegim bu arada 900 satıyorum fiyat iyi mi? 1 yıllık
+ Olarak bendede var f710 ama ergnomo kötüF710 u 900 e satabilirsin güzel şuan aktif olarak 500 TL bile etmicek bir kol bana göre .d
gamesir.com
benim attıgım kotumuF710 u 900 e satabilirsin güzel şuan aktif olarak 500 TL bile etmicek bir kol bana göre .d
+ Olarak bendede var f710 ama ergnomo kötü
![]()
GameSir Nova Lite Multiplatform Controller
GameSir Nova Lite equips Hall Effect sticks, ensuring a long lifespan of the controller, say goodbye to stick drift. Featuring analog triggers, 20Hz Turbo function,gamesir.com
Değil ama gamesir tercihim olurbenim attıgım kotumu
kanka alabilirsin güzel koldostlar merhaba bu gamepad alınır mı? sizce baska oneriniz varmı butcem max 1300tl
Düz nova lite yerine nova 2 lite daha iyi bir tercih 30 dolar o da. Honey10off indirim kodu ile daha ucuza alırF710 u 900 e satabilirsin güzel şuan aktif olarak 500 TL bile etmicek bir kol bana göre .d
+ Olarak bendede var f710 ama ergnomo kötü
![]()
GameSir Nova Lite Multiplatform Controller
GameSir Nova Lite equips Hall Effect sticks, ensuring a long lifespan of the controller, say goodbye to stick drift. Featuring analog triggers, 20Hz Turbo function,gamesir.com