Vito_Scaletta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 222
İki tane alacam biri siyah biri yeşil olacak, daha f/p gamepad varsa belki azıcık çıkabilirim, yapısı xbox a benzerse daha iyi olur
Alinmaz bu fiyataİki tane alacam biri siyah biri yeşil olacak, daha f/p gamepad varsa belki azıcık çıkabilirim, yapısı xbox a benzerse daha iyi olur
bulaşma evde yatıyor şuan xbox aldım daha iyi koluİki tane alacam biri siyah biri yeşil olacak, daha f/p gamepad varsa belki azıcık çıkabilirim, yapısı xbox a benzerse daha iyi olur
bulaşma evde yatıyor şuan xbox aldım daha iyi kolu
neden? nasıl bir sıkıntı çıkardı size?Alinmaz bu fiyata
Hall effectli bir gamepad almaya çalış ki drift sorunuyla uğraşma hocamneden? nasıl bir sıkıntı çıkardı size?
birkaç bağlantı kopması sorunu ve ölü bölge sorunu gördüm ben. şuanda fantech shooter 3 kendi sitesinde indirimde. wraith 1800'e satıyor ama sitesinde kayıt olunca 1100 1200'e geliyor bakmak isterseniz.neden? nasıl bir sıkıntı çıkardı size?
titreşim kötü kaliteli kollarda oynadıgımdan anlıyorum rb tuşu içine kaçık gibi çok sert kalitesiz malzeme değmez az para biriktir xbox kolu alneden? nasıl bir sıkıntı çıkardı size?
Şu kol kadar balon olup da kötü olan bir kol daha görmedim. Bunun yerine wraith sitesinden fantech shooter 3 alın kat kat daha iyi. Aliexpress üzerinden alabiliyorsanız aolion k20 veya thunderobot g30s te edition almanız da çok daha iyi olacaktır.İki tane alacam biri siyah biri yeşil olacak, daha f/p gamepad varsa belki azıcık çıkabilirim, yapısı xbox a benzerse daha iyi olur
Xbox kolu da fiyatına değmeyen bir kol bana kalırsa. Tetik titreşimi hariç hiçbir olayı yoktitreşim kötü kaliteli kollarda oynadıgımdan anlıyorum rb tuşu içine kaçık gibi çok sert kalitesiz malzeme değmez az para biriktir xbox kolu al
mis gibi silah oyunlarında nişan alman daha kolay buınla monsterınkiyle işkence bulaşma dostum.