Bu Gamepad İyimi, Fiyatına Değermi?

aynısını kullanıyorum gayet guzel şarjı da iyi usb baglantısıyloa kullanıyorum kopma vs yok tavsiye ederim

İki tane alacam biri siyah biri yeşil olacak, daha f/p gamepad varsa belki azıcık çıkabilirim, yapısı xbox a benzerse daha iyi olur
Şu kol kadar balon olup da kötü olan bir kol daha görmedim. Bunun yerine wraith sitesinden fantech shooter 3 alın kat kat daha iyi. Aliexpress üzerinden alabiliyorsanız aolion k20 veya thunderobot g30s te edition almanız da çok daha iyi olacaktır.
Pusat clutch'ta deadzone fazla, güncel teknolojilerden yoksun bir kol. Bahsettiklerim özellikle aliexpress olanlar fersah fersah üstün kollar bundan. Stoklara gelirse bigbig won gale hall da çok güzel bir kol. O da wraith sitesinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

titreşim kötü kaliteli kollarda oynadıgımdan anlıyorum rb tuşu içine kaçık gibi çok sert kalitesiz malzeme değmez az para biriktir xbox kolu al
mis gibi silah oyunlarında nişan alman daha kolay buınla monsterınkiyle işkence bulaşma dostum.
Xbox kolu da fiyatına değmeyen bir kol bana kalırsa. Tetik titreşimi hariç hiçbir olayı yok

Geri