Neler Yeni

Bu gitar alınır mı ?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları

Ekler

• Screenshot_20220314-000216.png
    Screenshot_20220314-000216.png
    537.8 KB · Hit: 25

Anonim32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
anonim
Ben izmirdeyim . Ücreti nedir ve durumu kargoyla uğraşırım diyorsanız konuşabiliriz
Begenirseniz Urunu letgoya yuklerim guvenli alisverismi ne var ordan alirsiniz dolandirilma mevzusu falan olmaz yani

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları

RTX3080Ti

80+
Senin gibi düşünenler olduğu için bu ülkede bilim ve sanat ilerlemiyor lütfen televizyon izlemeye devam et
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır
Aynen brom yazın sahilde akdeniz akşamları çalıp manita düşürmeye çalışınca ülke bilim ve sanatta çağ atlıyor :kekw:

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Aynen brom yazın sahilde akdeniz akşamları çalıp manita düşürmeye çalışınca ülke bilim ve sanatta çağ atlıyor :kekw:
Eğer tipin yoksa özellikle izmirde kimse bakmaz bazı insanlar gibi tek vasfım bilgisayar oynamak olmasın diye yeni bir hobi arıyorum o yüzden ağlamaya devam edebilirsin

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
@Vatulian @OzanCakmak @Ufukizmm

Yazdığınız gitarlar bi tık pahalı geldi bu gitar nasıl sizce
Daha önce ne duydum ne de çalan arkadaşım oldu. Sizin için biraz da araştırdım nedir diye pek iyi noktaları var diyemeyeceğim. Dediğim gibi, dolar 15 iken 1000TL altında bir akustik gitardan keyif almanız biraz güç. Cort'un veya Yamaha'nın ikinci el 900TL modelleri var en azından kötünün iyisi bir gitar almanız için uğraşıyorum çünkü akustik gitarda sesi etkileyen en temel şey gitarın ağacı olduğu için kalitesi de önemli.

şunu da değerlendirebilirsiniz.

RTX3080Ti

80+
Eğer tipin yoksa özellikle izmirde kimse bakmaz bazı insanlar gibi tek vasfım bilgisayar oynamak olmasın diye yeni bir hobi arıyorum o yüzden ağlamaya devam edebilirsin
Gitarla ortam yapmaya çalışan, gitarla kendini sevdirmeye çalışan, gitarla kız arkadaş edinmeye çalışan insan acizliği gerçekten çok acınası. Sana bir abi tavsiyesi, genel kültürünü geliştir ve hayata bakış açınla kaliteli bir insan olmaya çalış o zaman sen birilerini bulmaya çalışmayacaksın, senin gibi olanlar seni bulacak. Senin geçtiği bu yollardan geçeli 15 sene oldu, tecrübeyle sabit eğer gerçekten içinde gitar sevgisi yoksa aşırı boş işlerle uğraşıyorsun.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Gitarla ortam yapmaya çalışan, gitarla kendini sevdirmeye çalışan, gitarla kız arkadaş edinmeye çalışan insan acizliği gerçekten çok acınası. Sana bir abi tavsiyesi, genel kültürünü geliştir ve hayata bakış açınla kaliteli bir insan olmaya çalış o zaman sen birilerini bulmaya çalışmayacaksın, senin gibi olanlar seni bulacak. Senin geçtiği bu yollardan geçeli 15 sene oldu, tecrübeyle sabit eğer gerçekten içinde gitar sevgisi yoksa aşırı boş işlerle uğraşıyorsun.
Ya kardeşim sen zeka geriliği mi yaşıyorsun gitar çalmak istiyorum diye illa kız ortam mı istiyorum sanıyorsun Allah aşkına lütfen konuya boş mesaj atıp durma

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre
Dostum gitar ikinci el olarak sürekli yatan aletler yani ikinci elleri de temiz korunaklı durulduysa sıfır sayılır. Başlangıç olarak cort ad810 serisi en ideal gitarlardandır ikinci el olarak bu fiyat bandına temizin bulman mümkün biraz bekleyim denk gelsin daha iyi olsun dersen yamaha f310 seni çok uzun yıllar götürebilecek bir gitar bu gitarı da bu fiyat bandına arayarak denk getirebilirsin uzun süre boyunca işini görecektir klavyesi rahat olduğu için gitarda keyif almanı sağlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,996
Üyeler
167,405
Son üye
okunera
Top Bottom