Isparta dostumYer neresi
Isparta dostumYer neresi
Yarin ben buraya fotograflarini atiyim bi bakinBen izmirdeyim . Ücreti nedir ve durumu kargoyla uğraşırım diyorsanız konuşabiliriz
Begenirseniz Urunu letgoya yuklerim guvenli alisverismi ne var ordan alirsiniz dolandirilma mevzusu falan olmaz yaniBen izmirdeyim . Ücreti nedir ve durumu kargoyla uğraşırım diyorsanız konuşabiliriz
Senin gibi düşünenler olduğu için bu ülkede bilim ve sanat ilerlemiyor lütfen televizyon izlemeye devam etKızlar düşüyor mu hala gitar çalan erkeklere?
TamamdırBegenirseniz Urunu letgoya yuklerim guvenli alisverismi ne var ordan alirsiniz dolandirilma mevzusu falan olmaz yani
Aynen brom yazın sahilde akdeniz akşamları çalıp manita düşürmeye çalışınca ülke bilim ve sanatta çağ atlıyorSenin gibi düşünenler olduğu için bu ülkede bilim ve sanat ilerlemiyor lütfen televizyon izlemeye devam et
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır
Eğer tipin yoksa özellikle izmirde kimse bakmaz bazı insanlar gibi tek vasfım bilgisayar oynamak olmasın diye yeni bir hobi arıyorum o yüzden ağlamaya devam edebilirsinAynen brom yazın sahilde akdeniz akşamları çalıp manita düşürmeye çalışınca ülke bilim ve sanatta çağ atlıyor![]()
Daha önce ne duydum ne de çalan arkadaşım oldu. Sizin için biraz da araştırdım nedir diye pek iyi noktaları var diyemeyeceğim. Dediğim gibi, dolar 15 iken 1000TL altında bir akustik gitardan keyif almanız biraz güç. Cort'un veya Yamaha'nın ikinci el 900TL modelleri var en azından kötünün iyisi bir gitar almanız için uğraşıyorum çünkü akustik gitarda sesi etkileyen en temel şey gitarın ağacı olduğu için kalitesi de önemli.
Gitarla ortam yapmaya çalışan, gitarla kendini sevdirmeye çalışan, gitarla kız arkadaş edinmeye çalışan insan acizliği gerçekten çok acınası. Sana bir abi tavsiyesi, genel kültürünü geliştir ve hayata bakış açınla kaliteli bir insan olmaya çalış o zaman sen birilerini bulmaya çalışmayacaksın, senin gibi olanlar seni bulacak. Senin geçtiği bu yollardan geçeli 15 sene oldu, tecrübeyle sabit eğer gerçekten içinde gitar sevgisi yoksa aşırı boş işlerle uğraşıyorsun.Eğer tipin yoksa özellikle izmirde kimse bakmaz bazı insanlar gibi tek vasfım bilgisayar oynamak olmasın diye yeni bir hobi arıyorum o yüzden ağlamaya devam edebilirsin
Ya kardeşim sen zeka geriliği mi yaşıyorsun gitar çalmak istiyorum diye illa kız ortam mı istiyorum sanıyorsun Allah aşkına lütfen konuya boş mesaj atıp durmaGitarla ortam yapmaya çalışan, gitarla kendini sevdirmeye çalışan, gitarla kız arkadaş edinmeye çalışan insan acizliği gerçekten çok acınası. Sana bir abi tavsiyesi, genel kültürünü geliştir ve hayata bakış açınla kaliteli bir insan olmaya çalış o zaman sen birilerini bulmaya çalışmayacaksın, senin gibi olanlar seni bulacak. Senin geçtiği bu yollardan geçeli 15 sene oldu, tecrübeyle sabit eğer gerçekten içinde gitar sevgisi yoksa aşırı boş işlerle uğraşıyorsun.