Neler Yeni

Bu gitar alınır mı ?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Daha önce ne duydum ne de çalan arkadaşım oldu. Sizin için biraz da araştırdım nedir diye pek iyi noktaları var diyemeyeceğim. Dediğim gibi, dolar 15 iken 1000TL altında bir akustik gitardan keyif almanız biraz güç. Cort'un veya Yamaha'nın ikinci el 900TL modelleri var en azından kötünün iyisi bir gitar almanız için uğraşıyorum çünkü akustik gitarda sesi etkileyen en temel şey gitarın ağacı olduğu için kalitesi de önemli.

şunu da değerlendirebilirsiniz.
Sağolun satıcıyla iletişime gecicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum gitar ikinci el olarak sürekli yatan aletler yani ikinci elleri de temiz korunaklı durulduysa sıfır sayılır. Başlangıç olarak cort ad810 serisi en ideal gitarlardandır ikinci el olarak bu fiyat bandına temizin bulman mümkün biraz bekleyim denk gelsin daha iyi olsun dersen yamaha f310 seni çok uzun yıllar götürebilecek bir gitar bu gitarı da bu fiyat bandına arayarak denk getirebilirsin uzun süre boyunca işini görecektir klavyesi rahat olduğu için gitarda keyif almanı sağlar.
Teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre

Teşekkürler
F310 çok güzel gitardır ilerledikten sonra biraz para harcayıp preamp taktırıp sahne bile alırsın her türlü ihtiyacı görecek fiyatının ötesi bir alet.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
F310 çok güzel gitardır ilerledikten sonra biraz para harcayıp preamp taktırıp sahne bile alırsın her türlü ihtiyacı görecek fiyatının ötesi bir alet.
Çoğu Takamine G serisine kafa tutuyor ama fiyatları cok yükseldi. Umarım iyisinden F310 yakalar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Metehan AKTAŞ
700TL ye pek seçenek yok malesef. Bana kalırsa ikinci el Squier, Fender, Ibanez veya Takamine bakmak daha sağlıklı olur.
2.el bu fiyata bu marka gitarlardan hiçbirini bulamaz malesef.Uzun zamandır araştırma yaptığım içi söylüyorum.

Teşekkürler
klavyesinin orada hafif bir ayrılma var dikkat etmeni öneririm , ilerleyen zamanda sıkıntı çıkartmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,601
Üyeler
166,787
Son üye
Ells
Top Bottom