Batuw
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,086
- İsim
- Batuhan
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran Kartları
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun satıcıyla iletişime gecicemDaha önce ne duydum ne de çalan arkadaşım oldu. Sizin için biraz da araştırdım nedir diye pek iyi noktaları var diyemeyeceğim. Dediğim gibi, dolar 15 iken 1000TL altında bir akustik gitardan keyif almanız biraz güç. Cort'un veya Yamaha'nın ikinci el 900TL modelleri var en azından kötünün iyisi bir gitar almanız için uğraşıyorum çünkü akustik gitarda sesi etkileyen en temel şey gitarın ağacı olduğu için kalitesi de önemli.
Akustik Gitar Fiyatları, Telli Müzik Aletleri sahibinden.com'da
Akustik Gitar Fiyatları, Telli Müzik Aletleri Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
şunu da değerlendirebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TeşekkürlerDostum gitar ikinci el olarak sürekli yatan aletler yani ikinci elleri de temiz korunaklı durulduysa sıfır sayılır. Başlangıç olarak cort ad810 serisi en ideal gitarlardandır ikinci el olarak bu fiyat bandına temizin bulman mümkün biraz bekleyim denk gelsin daha iyi olsun dersen yamaha f310 seni çok uzun yıllar götürebilecek bir gitar bu gitarı da bu fiyat bandına arayarak denk getirebilirsin uzun süre boyunca işini görecektir klavyesi rahat olduğu için gitarda keyif almanı sağlar.