Selamlar bir arkadaş bu gözlüğü hediye etti orijinal olup olmaıdğını nereden anlayabilirim, optikçi veya gözlükten anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Her seri numara yazan orjinalmi oluyor kankaÜrünün üzerinde seri numarası yazıyor. Orijinal.
Orijinal büyük ihtimalle ama ne farkeder seni düşünmüş hediye etmiş ne güzelSelamlar bir arkadaş bu gözlüğü hediye etti orijinal olup olmaıdğını nereden anlayabilirim, optikçi veya gözlükten anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Dalgasına yazdım hocam. Fotoğraftan nasıl anlayalım. Dokunduğunda o kaliteyi hissediyorsa, kutusu faturası varsa orijinaldir.Her seri numara yazan orjinalmi oluyor kanka
Kutusu faturası yok ama kaliteli duruyor. Emin olamadım.Dalgasına yazdım hocam. Fotoğraftan nasıl anlayalım. Dokunduğunda o kaliteyi hissediyorsa, kutusu faturası varsa orijinaldir.
Konu o mu kardeşim?Orijinal büyük ihtimalle ama ne farkeder seni düşünmüş hediye etmiş ne güzel
Knk sahtelerde de yaziyorÜrünün üzerinde seri numarası yazıyor. Orijinal.
Burdan kimse anlayamaz hocam mecbur optige gideceksinizSelamlar bir arkadaş bu gözlüğü hediye etti orijinal olup olmaıdğını nereden anlayabilirim, optikçi veya gözlükten anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?