umarım öyle olur kardeşimÇıkar kesin ama şuan alınır mı? bilmiyorum dolar hafiften arttı 13.20₺ oldu. Fiyat uygun olmazsa almayın. Cumhurbaşkanı bu akşam açıklamasında bizzat söyledi geçici bir yükseliş diye yılbaşından sonra 10₺ seviyelerine tekrar inecek dedi.
İnşallahÇıkar kesin ama şuan alınır mı? bilmiyorum dolar hafiften arttı 13.20₺ oldu. Fiyat uygun olmazsa almayın. Cumhurbaşkanı bu akşam açıklamasında bizzat söyledi geçici bir yükseliş diye yılbaşından sonra 10₺ seviyelerine tekrar inecek dedi.
bu hafta sistem çıkmayacak diye biliyorum ya tam emin değilimsanki cumartesi bi sistem gelecek gibi konuşuluyordu ynlış hatırlamıyorsam bilgisi olan varmı?
Konuşmada o güveni hissettirdi önceden de bu yükselişin suni olduğunu söylemiştiİnşallah![]()
Store atmıştı zaten gg5 sistem gelıyor uygun fiyatlısanki cumartesi bi sistem gelecek gibi konuşuluyordu ynlış hatırlamıyorsam bilgisi olan varmı?
Hocam rica etsem link atabilir misin? Tak etti az daha aliyordum 23bine 3060ti sistem sonra yazinizi okudum.Çıkar kesin ama şuan alınır mı? bilmiyorum dolar hafiften arttı 13.20₺ oldu. Fiyat uygun olmazsa almayın. Cumhurbaşkanı bu akşam açıklamasında bizzat söyledi geçici bir yükseliş diye yılbaşından sonra 10₺ seviyelerine tekrar inecek dedi.
23 bine 3060ti sistem alınmaz kardeşim. 3070ti’lı sistem alırsın o fiyata. Sakın öyle bir saçmalık yapma. 3060ti’lı sistemlerin hak ettiği fiyat bandı 13-16k arası. Şuan bu dolar kurunda ki tekrar 10-11₺ seviyelerine düşecek zaten.Hocam rica etsem link atabilir misin? Tak etti az daha aliyordum 23bine 3060ti sistem sonra yazinizi okudum.