Neler Yeni

Bu hafta sonu direksiyon sınavım var ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cevahir
18 yaşındayım ehliyet alma sürecindeyim geçen Şubat ayında 1 kez direksiyon sınavından kaldım babam bana o zaman çok kızıp çok ağır küfürler etti ve benimle günlerce konuşmadı eğer bu sefer direksiyon sınavından kalırsam babam beni öldürecek çok korkuyorum babam çok sinirli ve sabırsız biri bir de babam anlayışlı değil. Ne yapmalıyım?

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Emre
babanın bu tutumu yanlışta sende sakin olup sınavına gir çık. sınavına kadar sınav aracı dışında başka araba kullanma. ben sınavı 70 ile geçip 2 kez direksiyonda kalmıştım olur böyle şeyler. milleti örnek göster sende

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
18 yaşındayım ehliyet alma sürecindeyim geçen Şubat ayında 1 kez direksiyon sınavından kaldım babam bana o zaman çok kızıp çok ağır küfürler etti ve benimle günlerce konuşmadı eğer bu sefer direksiyon sınavından kalırsam babam beni öldürecek çok korkuyorum babam çok sinirli ve sabırsız biri bir de babam anlayışlı değil. Ne yapmalıyım?

Sinyal vermeyi alışkanlık edin, sürekli her direksiyon hareketinde sinyal verebilirsin.

Unutma fazla sinyal sorun çıkarmaz ama eksik sinyal seni bitirir. Birde park hamlelerinde yavaş hareket et böylece kukalara çarpma riskin düşer.

En önemlisi kendini sakin tut, el freni ile emniyet kemerini unutma sınav başı.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
bütün sınavlar için sonunu kaybedersem bu oluru düşünme den gir kazanmaya odaklan elini sinyalden çekme unutma çok kolay bir sınav geçersin bence

Top Bottom