Çözüldü✓ Bu hata nedir arkadaşlar?

casrow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Arkadaşlar size zahmet bana yardımcı olun yeni kurdum pcyi böyle bir şey çıktı karşıma nedir bu ?

IMG_20230902_190212.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@HacıSOFU üstad yardımcı olur musun 🙏🙏😊

Tekrar bios ekranına gelip
Boot mod select kısmını uefı yapın
Boot option 1 i harddisk olarak değiştirin kaydedin

cpu yenı mı dıyor y ye tıkla

Arkadaşlar size zahmet bana yardımcı olun yeni kurdum pcyi böyle bir şey çıktı karşıma nedir bu ?

Alıntıyı görüntüle

@HacıSOFU üstad yardımcı olur musun 🙏🙏😊
Y Tuşuna Bas

Genellikle Ekran Kartı - Bios Pili - İşlemci Takıp Çıkardığında Bu Ekran Gelir Endişelenmene Gerek Yok Y Tuşuna Basarsan Pc Açılacaktır Ve Bir Daha Karşına Bu Hata Çıkmicaktır

Y Tuşuna Bas

Genellikle Ekran Kartı - Bios Pili - İşlemci Takıp Çıkardığında Bu Ekran Gelir Endişelenmene Gerek Yok Y Tuşuna Basarsan Pc Açılacaktır Ve Bir Daha Karşına Bu Hata Çıkmicaktır
ALLAH razı olsun 😊🙏

Senden de razı olsun reis iyi forumlar
AMD RYZEN 5 stok fanimi sattım öyle pişman oldum darkfreezer kule tipi soğutucu aldım maşallah sesi modifiyeli şahin gibi. Çok gürültülü çalışıyor ya bunun çaresi var mı?

ALLAH razı olsun 😊🙏

AMD RYZEN 5 stok fanimi sattım öyle pişman oldum darkfreezer kule tipi soğutucu aldım maşallah sesi modifiyeli şahin gibi. Çok gürültülü çalışıyor ya bunun çaresi var mı?
Rica Ederim Ne Demek

Y Tuşuna Bas

Ben de bunu arıyordum aynısını az önce bu yöntemle çözdüm teşekkürler. Sıfırdan pc topladım bu ekranı ilk defa gördüm çok bilgim yoktu artık öğrenmiş olduk.

Geri