Açıldı şimdi masaüstü ALLAH razı olsunFoto atarmisin biosa gir önce kapat aç
Ya varya su dark frezeer işlemci soğutucu aldım beni hayattan soğuttu ya öyle gürültülü çalışıyor ben böyle bir şey görmedim yacpu yenı mı dıyor y ye tıkla
Y Tuşuna BasArkadaşlar size zahmet bana yardımcı olun yeni kurdum pcyi böyle bir şey çıktı karşıma nedir bu ?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@HacıSOFU üstad yardımcı olur musun
ALLAH razı olsunY Tuşuna Bas
Genellikle Ekran Kartı - Bios Pili - İşlemci Takıp Çıkardığında Bu Ekran Gelir Endişelenmene Gerek Yok Y Tuşuna Basarsan Pc Açılacaktır Ve Bir Daha Karşına Bu Hata Çıkmicaktır
AMD RYZEN 5 stok fanimi sattım öyle pişman oldum darkfreezer kule tipi soğutucu aldım maşallah sesi modifiyeli şahin gibi. Çok gürültülü çalışıyor ya bunun çaresi var mı?Senden de razı olsun reis iyi forumlar
Delete bas BIOS gir.Arkadaşlar size zahmet bana yardımcı olun yeni kurdum pcyi böyle bir şey çıktı karşıma nedir bu ?
Alıntıyı görüntüle
@HacıSOFU üstad yardımcı olur musun
Rica Ederim Ne DemekALLAH razı olsun
AMD RYZEN 5 stok fanimi sattım öyle pişman oldum darkfreezer kule tipi soğutucu aldım maşallah sesi modifiyeli şahin gibi. Çok gürültülü çalışıyor ya bunun çaresi var mı?
Ben de bunu arıyordum aynısını az önce bu yöntemle çözdüm teşekkürler. Sıfırdan pc topladım bu ekranı ilk defa gördüm çok bilgim yoktu artık öğrenmiş olduk.Y Tuşuna Bas
Genellikle Ekran Kartı - Bios Pili - İşlemci Takıp Çıkardığında Bu Ekran Gelir Endişelenmene Gerek Yok Y Tuşuna Basarsan Pc Açılacaktır Ve Bir Daha Karşına Bu Hata Çıkmicaktır