evet steam denOyun orjinal mi?
bazen başkaa oyunlarda da yapıyor gta 5 de birden oyundan atıyor hata vermeden valoranttan atıyor ekran kartı sürücüsü vs öyle birşeyler diyor yani ben anlamadım ekran kartı sürücümü güncelledikten sonra da aynı şeyi yapıyor bazen bilgisayar yük altında olmasa bile ekran bir anda yeşil mavi kırmızı beyaz oluyor bu biraz sürüyor sonra yeniden normale dönüyor bir sıkıntı var ama ben bukadar bilgili değilim lütfen yardımcı olun ne yanlışOyun orjinal mi?
valla oyun orjinalse bilemiyorum hata çok spesifik duruyor.evet steam den
Mesaj otomatik birleştirildi:
bazen başkaa oyunlarda da yapıyor gta 5 de birden oyundan atıyor hata vermeden valoranttan atıyor ekran kartı sürücüsü vs öyle birşeyler diyor yani ben anlamadım ekran kartı sürücümü güncelledikten sonra da aynı şeyi yapıyor bazen bilgisayar yük altında olmasa bile ekran bir anda yeşil mavi kırmızı beyaz oluyor bu biraz sürüyor sonra yeniden normale dönüyor bir sıkıntı var ama ben bukadar bilgili değilim lütfen yardımcı olun ne yanlış
Ekran kartın nedir hocamevet steam den
bazen başkaa oyunlarda da yapıyor gta 5 de birden oyundan atıyor hata vermeden valoranttan atıyor ekran kartı sürücüsü vs öyle birşeyler diyor yani ben anlamadım ekran kartı sürücümü güncelledikten sonra da aynı şeyi yapıyor bazen bilgisayar yük altında olmasa bile ekran bir anda yeşil mavi kırmızı beyaz oluyor bu biraz sürüyor sonra yeniden normale dönüyor bir sıkıntı var ama ben bukadar bilgili değilim lütfen yardımcı olun ne yanlış
FurMark adlı programı indirip ekran kartını test et bakalım.evet steam den
4070tiEkran kartın nedir hocam
değerlerin nasıl olması gerek daha önceden testini yapmıştım 20dk cihazın soğutması iyi uygulama da kapanmamıştıFurMark adlı programı indirip ekran kartını test et bakalım.
Bütün sistem özelliklerini yazar mısın acaba? Ekran kartında sorun olmayabilir.4070ti
değerlerin nasıl olması gerek daha önceden testini yapmıştım 20dk cihazın soğutması iyi uygulama da kapanmamıştı
Ryzen 7 7700xBütün sistem özelliklerini yazar mısın acaba? Ekran kartında sorun olmayabilir.
RAM'ler kaç MHz? BIOS güncel mi?Ryzen 7 7700x
4070ti
msi B650 p pro wifi
32gb ram
asus 850w psu
360mm sıvı soğutma
bios yeni güncelledim 4800mhzRAM'ler kaç MHz? BIOS güncel mi?
yeni dediğim geçen haftaRAM'ler kaç MHz? BIOS güncel mi?
BIOS'tan Integrated Graphics ayarının Disabled Konumda olup olmadığına bakar mısın? BIOS'a gir. Girdikten sonra F7 tuşu ile Advanced Mode geç. Geçtikten sonra sol tarafta Settings butonu göreceksin ona bas. Bastıktan sonra Integrated Graphics Configuration göreceksin. Girdikten sonra Integrated Graphics ayarını Disabled konuma getirip kaydedip çık. RAM'inin tam modeli nedir bu arada?bios yeni güncelledim 4800mhz
yeni dediğim geçen hafta
corsair vengeance expo black 32gb 6000mhzBIOS'tan Integrated Graphics ayarının Disabled Konumda olup olmadığına bakar mısın? BIOS'a gir. Girdikten sonra F7 tuşu ile Advanced Mode geç. Geçtikten sonra sol tarafta Settings butonu göreceksin ona bas. Bastıktan sonra Integrated Graphics Configuration göreceksin. Girdikten sonra Integrated Graphics ayarını Disabled konuma getirip kaydedip çık. RAM'inin tam modeli nedir bu arada?