Bu hatanın sebebi nedir ?

tburak576

80+
Reaksiyon skoru
4
windows 11 version 25h2 0xc1900208 güncellemesini yapamıyorum steam uyumlu falan değil diyor kaç zamandır kaldı böyle yardım eder misiniz lütfen ? Daha önce bir kere steam'i sildim tekrar yükledim güncellemeyi bu sefer de farklı bir program çıktı uyumlu değil diye, anlamadım lütfen yardımcı olun.
1761905286213.webp

windows 11 version 25h2 0xc1900208 güncellemesini yapamıyorum steam uyumlu falan değil diyor kaç zamandır kaldı böyle yardım eder misiniz lütfen ? Daha önce bir kere steam'i sildim tekrar yükledim güncellemeyi bu sefer de farklı bir program çıktı uyumlu değil diye, anlamadım lütfen yardımcı olun.Alıntıyı görüntüle
windows 11 le uyumsuz kaldırın diyor kaldırıp denedin mi ?

Hiç kullanmadım özel olarak indirip sadece bir kaç oyunun kendinden gelen antichat vardı o yani o oyunları da sileli çok oldu

Hiç kullanmadım özel olarak indirip sadece bir kaç oyunun kendinden gelen antichat vardı o yani o oyunları da sileli çok oldu
işte o dosyalardan kalan artıklar olabilir genelde yada sistem dosyalarında sıkıntı olabilir deneme komut sisteminden yönetici olarak çalışıtırıp sunları dene bakalım belki çözüm olur

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
sfc /scannow

Steam harici uyumluluk sıkıntısı çıkaran program nedir? Basit yoldan gidelim. Steam'e sağ tıkla ve özelliklerden uyumluluk sekmesine gel. Yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Steam ve wallpaper alive varmış sadece onları komple silip güncellemeyi yüklemeyi başardım şu anlık bir sorun görünmüyor

Geri