Neler Yeni

Yardım Bu Hava Soğutma R5 5600 İçin Yeterli Olur mu ?

ag400 digital al bütçen artarsa peerless assasin yine bütçe artarsa da le520 , 120mllik sıvı soğutucuya sakın bulaşma
neden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ag400 digital al bütçen artarsa peerless assasin yine bütçe artarsa da le520 , 120mllik sıvı soğutucuya sakın bulaşma
le500 le 520 arasında sadece rgb renk farkımı var

Bu markanın soğutucusu gayet sağlam ve overclock için uygun
bu kasama sığarmı acaba anakartla ekran kartı arasındaki boşluğa yani

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-06-18 saat 15.02.28_cdedb687.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-06-18 saat 15.02.28_cdedb687.jpg
    119.6 KB · Hit: 42
  • WhatsApp Görsel 2024-06-23 saat 00.37.32_1f10e474.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-06-23 saat 00.37.32_1f10e474.jpg
    132.6 KB · Hit: 38
Bende ag400 var seninkinin daha sade hali Max 70 gördüm Mersin de hava 43 dereceyken odada havasizken sen düşün

Arkadaşlar ürün bu

bu fiyatlara sizin bildiğiniz daha iyi bir ürün varsa söylerseniz sevinirim. Yoksada bu ürün iyi mi? marka olarak iyi diye biliyorum. Şeklide fena değil fiyatıda uygun gibi 4 bakır borulu yeterli olur diye düşündüm sizce nasıl ?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler...

https://l24.im/KROmJH

linki spam olarak algıladı o yüzden orjinal link veremedim karşıma çıkan ilk link kısaltma sitesinden kısalttım
https://app.hb.biz/t8hVSD5jxYoR bunu tavsiye ederim

Soğutucunun yüksekliği 155mm sadece bende RGB ram var öndeki fanı 1 cm yukarı taktım uydu kasanın özelliklerine bakın CPU hava soğutucu desteğine ona göre karar verin size yardımcı olsun diye bi görsel ekliyorum kasamın

Ekler

• IMG-20240621-WA0030.jpeg
    IMG-20240621-WA0030.jpeg
    701.4 KB · Hit: 35
  • IMG-20240621-WA0038.jpeg
    IMG-20240621-WA0038.jpeg
    588.9 KB · Hit: 37
Bende ag400 var seninkinin daha sade hali Max 70 gördüm Mersin de hava 43 dereceyken odada havasizken sen düşün

Soğutucunun yüksekliği 155mm sadece bende RGB ram var öndeki fanı 1 cm yukarı taktım uydu kasanın özelliklerine bakın CPU hava soğutucu desteğine ona göre karar verin size yardımcı olsun diye bi görsel ekliyorum kasamın
ben zaten kasanın yan kapağını takmıyorumda ekran kartıyla çakışmasa yeter benim için onu tam olarak nerden öğrenebilirim

Arkadaşlar ürün bu

bu fiyatlara sizin bildiğiniz daha iyi bir ürün varsa söylerseniz sevinirim. Yoksada bu ürün iyi mi? marka olarak iyi diye biliyorum. Şeklide fena değil fiyatıda uygun gibi 4 bakır borulu yeterli olur diye düşündüm sizce nasıl ?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler...

https://l24.im/KROmJH

linki spam olarak algıladı o yüzden orjinal link veremedim karşıma çıkan ilk link kısaltma sitesinden kısalttım
Deepcool seni üzmez, sana ülkenin vermediği değeri verir. Seni mutlu eder, yaşadığını hissedersin. Kimi zaman ağlarsın, yanında durur(bacakları yok). Kimi zaman işlemcine bebek gibi hissettirir. Saniyede bin küsür kez döner ama dost sandıkların kadar dönek değildir. Tavsiyemdir. 👍

Şuan bu en iyiler arasında kasanın hava soğutma yükseklik desteğine bakıp uyuyorsa almalısın...
Mükemmel bir soğutucu, aşığım ona.

Deepcool seni üzmez, sana ülkenin vermediği değeri verir. Seni mutlu eder, yaşadığını hissedersin. Kimi zaman ağlarsın, yanında durur(bacakları yok). Kimi zaman işlemcine bebek gibi hissettirir. Saniyede bin küsür kez döner ama dost sandıkların kadar dönek değildir. Tavsiyemdir. 👍

Mükemmel bir soğutucu, aşığım ona.
Deepcool 120mm sıvı sogutma üzmezmi yani beni

Yeteceğini düşünüyorum ama dark x125 de bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,124
Üyeler
173,139
Son üye
Poguevoo
Geri