Yardım Bu Hava Soğutma R5 5600 İçin Yeterli Olur mu ?

Güvenli kafan rahat olsun alışveriş yaptım yapanda çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5600 için daha önce aldım bugun yeğen içinde aldım, bu sıcaklarda oyunda Max 67 ye çıkıyor havalar iyi iken 60 larda tutuyordu
benim attığım daha iyi gibi sanki ya hem marka var hem şık hemde üstünde erkan var derecesi gözüküyormuş

site güvenilir mi

hocam ben undervolt falan bilmem tehlikelimi işlem
yani hocam undervoltu bilmiyosanız youtubeden birkaç tane video izleyin öğrenin thorttlestop diye bir programdan yapıyoruz. cpu hızı sabit kalacak şekilde volt değerini düşürüyoruz. sisteme hiçbir zararı yok fakat iyi yapmanız gerek

yani hocam undervoltu bilmiyosanız youtubeden birkaç tane video izleyin öğrenin thorttlestop diye bir programdan yapıyoruz. cpu hızı sabit kalacak şekilde volt değerini düşürüyoruz. sisteme hiçbir zararı yok fakat iyi yapmanız gerek
hocam o zaman ben hiç bulaşmıyım galiba overclock gibi bir olay dediğniz şey ben daha önce overclock da yapmadım korktum sadece ryzen masterla otomatik overclock yapmıştım 3 5 derece daha sıcak çalışsın ama sağlam çalışsın

hocam o zaman ben hiç bulaşmıyım galiba overclock gibi bir olay dediğniz şey ben daha önce overclock da yapmadım korktum sadece ryzen masterla otomatik overclock yapmıştım 3 5 derece daha sıcak çalışsın ama sağlam çalışsın
yok hocam overclockun tam tersi bu fakat ayarı tutturamazsanız pcnizde kalıcı hasarlar oluşmuyor. tabi sizin kararınız

yok hocam overclockun tam tersi bu fakat ayarı tutturamazsanız pcnizde kalıcı hasarlar oluşmuyor. tabi sizin kararınız
yapmiyim o zaman

Şuan bu en iyiler arasında kasanın hava soğutma yükseklik desteğine bakıp uyuyorsa almalısın...
hocam bu bütceyi aşar hemde benim anakart küçük sığmayabilir

Arkadaşlar ürün bu

bu fiyatlara sizin bildiğiniz daha iyi bir ürün varsa söylerseniz sevinirim. Yoksada bu ürün iyi mi? marka olarak iyi diye biliyorum. Şeklide fena değil fiyatıda uygun gibi 4 bakır borulu yeterli olur diye düşündüm sizce nasıl ?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler...

https://l24.im/KROmJH

linki spam olarak algıladı o yüzden orjinal link veremedim karşıma çıkan ilk link kısaltma sitesinden kısalttım
Bende Cooler Master kule tipi soğutucu var 4 yıl önce aldım neredeyse hiç kullanmadım öyle duruyor istersen 1000 liradan bırakabilirim am4 uyumlu mükemmel soğutuyor. attığın sitedekini 5 e katlar

Bende Cooler Master kule tipi soğutucu var 4 yıl önce aldım neredeyse hiç kullanmadım öyle duruyor istersen 1000 liradan bırakabilirim am4 uyumlu mükemmel soğutuyor. attığın sitedekini 5 e katlar
Kredi kartıyla taksit yapcam reis

Ekler

• resim_2024-06-22_182113295.png
    resim_2024-06-22_182113295.png
    232.7 KB · Hit: 33
ag400 digital al bütçen artarsa peerless assasin yine bütçe artarsa da le520 , 120mllik sıvı soğutucuya sakın bulaşma

Geri