SwizZZ
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Steam destek ile iletişime geçmeniz dışında başka bir çözümü yok.Dün oyun oynuyordum oyunu kapattığımda sağ üstte bunu farkettim ve tıkladığımda böyle bir şey yazıyordu
Bu hesabın dolandırıcılık için kullanılmış olduğu görünmektedir
Bunun çözümü varmı arkadaşlar?
Hocam iletişime geçtim fakat yanıt alamadım dün saat 12 gibi mesaj atmıştım yardımcı olabilirmisin discorttan?Steam destek ile iletişime geçmeniz dışında başka bir çözümü yok.
Evet benim olmayan hesaptan oyun hediye ettimSenin olmayan bir hesaptan oyun falan aldın mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Var ya bazı siteler ofisine şekilde steam hesabı satıyorlar
Diğer hesap şikayet etmiş olabilir, ben de çok hediye aldım steamdan ban yemedim hâlâHocam iletişime geçtim fakat yanıt alamadım dün saat 12 gibi mesaj atmıştım yardımcı olabilirmisin discorttan?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet benim olmayan hesaptan oyun hediye ettim
Diğer hesap şikayet ettiyse bir nevi ters ibraz gibi bir durum söz konusu oluyor. Bir çözümünün olduğunu düşünmüyorum, yine de steamla iletişime geçebilirsin.Hocam çözümü mevcut mu
Çözümü yok hocam yok yok sadece Steam Destekten haber bekleyeceksin biz mi açalım banı napalımHocam çözümü mevcut mu
Eee o zaman ne bekliyorsun bizden bir çözümü var mı derken? Discord çağırırken?Öyle birşeymi dedim ?