Bu iki Lian li LCD fan arasında ne fark var?

Reaksiyon skoru
4,393
Üstteki reverse alttaki normal. Reverse ters hava üflüyor normal bildiğin normal. Reverse olan hava çıkışı için diğeri hava girişi.

Bambaşka bir açıdan fikrimi söylemek isterim. LianLi fanlar kaliteli ve çok estetiktir fakat kullanılan L Connect 3 uygulaması muhtemelen oyunlarınızda FPS Drop- Stuttering yaşatacak. Değişik bir uygulama. Onun arkada çalışan servislerini devre dışı bıraktığınızda da fan curve ve rgb efektleriniz karışacaktır.

Tamamen görüntü odaklı bir ürün. Klasik fanları ters monte edip de aynı sonucu elde edebilirsiniz. Kişisel tercih işin aslı.
Aynen öyle hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bambaşka bir açıdan fikrimi söylemek isterim. LianLi fanlar kaliteli ve çok estetiktir fakat kullanılan L Connect 3 uygulaması muhtemelen oyunlarınızda FPS Drop- Stuttering yaşatacak. Değişik bir uygulama. Onun arkada çalışan servislerini devre dışı bıraktığınızda da fan curve ve rgb efektleriniz karışacaktır.
🤦‍♂️
O zaman ben böyle bir görsele nasıl sahip olacağım ki

Ekler

• IMG_3197.jpeg
    IMG_3197.jpeg
    2.4 MB · Hit: 105
Dostum özelden yaz yardımcı olayım ben. Model farkı da var, reverse ters hava akışı. Diğeri eski kontrolcülü.

Aynen öyle hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

🤦‍♂️
O zaman ben böyle bir görsele nasıl sahip olacağım ki
Kullanmaya gerek yok. Lianli sl inf fanlarımı signal rgbden kullanıyorum, kaymak gibi akıyor. Lianli kendi kontrolcüsünün fpsi çok düşük. bazı efektlerde çok smooth çalışmıyor ben razer argb chroma controllera bağladım lianli fanlarımı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,497
Üyeler
173,984
Son üye
aliyaman
Geri