ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
Merhaba arkadaşlar kasaya LCD ekranlı fan almayı düşünüyorum bu iki fan arasında ne gibi bir fark var anlayamadım
Üstteki reverse alttaki normal. Reverse ters hava üflüyor normal bildiğin normal. Reverse olan hava çıkışı için diğeri hava girişi.Merhaba arkadaşlar kasaya LCD ekranlı fan almayı düşünüyorum bu iki fan arasında ne gibi bir fark var anlayamadım
Biri reverse fan. Fan akışı ters.
Anladım, çok teşekkür ederim arkadaşlar.Üstteki reverse alttaki normal. Reverse ters hava üflüyor normal bildiğin normal. Reverse olan hava çıkışı için diğeri hava girişi.
Tamamen görüntü odaklı bir ürün. Klasik fanları ters monte edip de aynı sonucu elde edebilirsiniz. Kişisel tercih işin aslı.Anladım, çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Sizce gerek var mı reverse fana
Aynen öyle hocamTamamen görüntü odaklı bir ürün. Klasik fanları ters monte edip de aynı sonucu elde edebilirsiniz. Kişisel tercih işin aslı.
Bambaşka bir açıdan fikrimi söylemek isterim. LianLi fanlar kaliteli ve çok estetiktir fakat kullanılan L Connect 3 uygulaması muhtemelen oyunlarınızda FPS Drop- Stuttering yaşatacak. Değişik bir uygulama. Onun arkada çalışan servislerini devre dışı bıraktığınızda da fan curve ve rgb efektleriniz karışacaktır.
Hocam Lianli'siz de oluyor o Sadece kablolar Lian LiAynen öyle hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman ben böyle bir görsele nasıl sahip olacağım ki
Aşağı takacak isen görsel açıdan tabii ki gerek var.Anladım, çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Sizce gerek var mı reverse fana
Hocam sisteminiz çok güzel görünüyorHocam Lianli'siz de oluyor o Sadece kablolar Lian Li
Alıntıyı görüntüle
Bambaşka bir açıdan fikrimi söylemek isterim. LianLi fanlar kaliteli ve çok estetiktir fakat kullanılan L Connect 3 uygulaması muhtemelen oyunlarınızda FPS Drop- Stuttering yaşatacak. Değişik bir uygulama. Onun arkada çalışan servislerini devre dışı bıraktığınızda da fan curve ve rgb efektleriniz karışacaktır.
Kullanmaya gerek yok. Lianli sl inf fanlarımı signal rgbden kullanıyorum, kaymak gibi akıyor. Lianli kendi kontrolcüsünün fpsi çok düşük. bazı efektlerde çok smooth çalışmıyor ben razer argb chroma controllera bağladım lianli fanlarımı.Aynen öyle hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman ben böyle bir görsele nasıl sahip olacağım ki
Çok teşekkür ederim, evet kasa compact bir kasa kablolama ve içine bu kadar şey doldurmak hafif zorladı soğutucu corsair icue link h150i lcdHocam sisteminiz çok güzel görünüyor
Sadece kasa bir tık küçük kalmış sanki
Soğutucunuz nedir