Son düzenleme:
Temuda hesabı olmayan linki açamıor malesef. Ekran fotograflarını koyun.
Koydum beyaz olanı almayı düşünüyorumTemuda hesabı olmayan linki açamıor malesef. Ekran fotograflarını koyun.
evet aynı ürünler ikisindede aynı yorumlar kullanılmış
İkiside şimdi me6s mi
Teşekkürler sizce beyaz olanı mı almalıyım siyah olanı mıevet aynı ürünler ikisindede aynı yorumlar kullanılmış
Uyumlu olması için siyah tercih ederdim beyazda eğer kolda beyaz gelseydi güzel olabilirdi ama siyah kolla sırıtacağını düşünüyorum.Avrupa temusunda bunun gibi bir model var hem koluda beyaz fiyat olarak şuan 30 euro altında eğer TR pazarınada gelirse onada bakabilirsin.İkiside şimdi me6s mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler sizce beyaz olanı mı almalıyım siyah olanı mı
Gönderebilir misiniz o ürünün linkiniUyumlu olması için siyah tercih ederdim beyazda eğer kolda beyaz gelseydi güzel olabilirdi ama siyah kolla sırıtacağını düşünüyorum.Avrupa temusunda bunun gibi bir model var hem koluda beyaz fiyat olarak şuan 30 euro altında eğer TR pazarınada gelirse onada bakabilirsin.
Birisi s birisi p muhtemelen ses kartı gibi farklılıkları vrdırBı ürün aynı mı acaba?
Bilgim yok sadece soruyorum
Farkları ne mesela
https://www.temu.com/de-tr/-usb-kon...9090,177283604,1096375123&bottom_rec_bypass={"disableDealsTab"%3A"false"%7D&search_key=mikrofon&refer_page_el_sn=200049&_x_channel_src=1&_x_channel_scene=spike&_x_sessn_id=c5vkldj3vo&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1742318085878_ladwxesr49Gönderebilir misiniz o ürünün linkini
Mesaj otomatik birleştirildi: