Neler Yeni

Öneri BU İKİ MONİTÖR ARASINDA HANGİSİ SİZCE?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arif inan
Bütçe
6000
Asus vg249ql3a ve aoc 24g4x arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim?

rdlsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
T.A
aoc'nin üretilen bir partisinin kronik sorunlu olduğuna dair konuşmalar olmuştu. konusu da burada;
şu anda neredeyse hiç stoğu da yok. o yüzden şimdilik o modelden uzak durmakta fayda var. asus'u ben de almayı düşünüyorum. vatanda da webten alışverişe özel indirim yaptılar bugün. msi önerenler de var. seçim senin.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Aoc
24g4x 2 tane aldım kullandım sorun yaşamadım sorun yaşayan oldu ama dersen sonuçta garanti var iade alınır değişim yapılır sorun olmaz çek direk aoc u çok kaliteli

skyla1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hakan İlhan
Instagram
hknilhan.41
Discord
Skyla1e
Battle.net
Yeskamo41#2312
Discord
Skyla1e
Twitch
Skyla1e
YouTube
hakan ilhan
senelerdir aoc kullanmaktayım 2. el olarak almama ragmen hiçbir sekilde sorun yaşamadım 5 6 senedir kullanmaktayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arif inan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aoc'nin üretilen bir partisinin kronik sorunlu olduğuna dair konuşmalar olmuştu. konusu da burada;
şu anda neredeyse hiç stoğu da yok. o yüzden şimdilik o modelden uzak durmakta fayda var. asus'u ben de almayı düşünüyorum. vatanda da webten alışverişe özel indirim yaptılar bugün. msi önerenler de var. seçim senin.
Tamamen dediğiniz konuyu gördüğüm için bu konuyu açtım bir parti hatalı diyorlar itopyada indirime girdi ondan dolayı sordum teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aoc

24g4x 2 tane aldım kullandım sorun yaşamadım sorun yaşayan oldu ama dersen sonuçta garanti var iade alınır değişim yapılır sorun olmaz çek direk aoc u çok kaliteli
Ankarada olduğum için şansımı bir denemek istiyorum. Nedense asus güvenilir gelmiyor.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Tamamen dediğiniz konuyu gördüğüm için bu konuyu açtım bir parti hatalı diyorlar itopyada indirime girdi ondan dolayı sordum teşekkürler.

Ankarada olduğum için şansımı bir denemek istiyorum. Nedense asus güvenilir gelmiyor.
Aoc iyidir al gec5 hocam

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet

rdlsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
T.A

ben az önce 4990 TL'ye vatan mağazasından (mağaza fiyatı 5250 TL) asus olanı aldım. Msi G244F E2(hepsiburada'da 4600 TL) ile onun arasında kalmıştım ama asus'ta hoparlör olduğu için fiyat farkı gözümde birbirini erittiğinden doğrudan mağazadan almayı tercih ettim. ayrıca kutudan display port da çıktı. Almaya karar verdiyseniz webden alışverişi seçtikten sonra mağazadan teslim al seçeneğini seçebilir ve doğrudan mağazadan alabilirsiniz. Bu arada ödeme yaptığınız kart üzerindeki isim ile sizin isminiz aynı olmalı.

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Kadir Efe Ulusoy
6300e 27inc olan modelini öneririm ekran gerçekten çok fark ediyor

vg279ql3a modelini aldım 1 haftadır memnunum vatandan

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arif inan
27'' sini al
Çok büyük istemiyorum hoca. Sonra pixel pixxel oluyor.

AOC güzel ama o modeli alınmaz
Kronik sorun var diyorlar ondan mı hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,567
Üyeler
164,522
Son üye
faea
Top Bottom