Yardım Bu iki ramdan XPG mi CORSAİR mi tercih edeyim

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,753
merhaba dostlar
XPG Spectrix D80 2x8 3000mhz sıvı soğutmalı kfg yok 1150 tl param güvende ile 1200
Corsair Vengance pro rgb 2x8 3000mhz param güvende ile 1278 tl kutu fatura var
sizce hangisini tercih etmeliyim
XPG yi elden alacağım arkadaşlar

Son düzenleme:
merhaba dostlar
XPG Spectrix D80 sıvı soğutmalı kfg yok
Corsair Vengance pro rgb 3000mhz
sizce hangisini tercih etmeliyim
XPG yi elden alcam arkadaşkar
Hangisini aldığının önemi yok da sıvı soğutucu veya kule tipi varsa ramlere değiyor mu mesafeyi atar mısın? Çünkü corsair yüksek biraz.

Hangisini aldığının önemi yok da sıvı soğutucu veya kule tipi varsa ramlere değiyor mu mesafeyi atar mısın? Çünkü corsair yüksek biraz.
valla bende bilmiyorum ama sistemde idcolling se 214xt var anakartta msi a520m pro soğutması önemli değil ya benim için en alınabilir seçenek bu ikisi ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu şekilde eski anakart ile görüntü buldum

Ekler

• IMG_6948.webp
    IMG_6948.webp
    106.5 KB · Hit: 17
Son düzenleme:
soğutucuya deymez gibi internetten tam modellerine bak hangisinin cl değerleri düşükse onu al.

cl değerleri aynıysa en temiz yakın tarihli olanı alabilirsin ikiside kaliteli modulelr kullanan markalar.

soğutucuya deymez gibi internetten tam modellerine bak hangisinin cl değerleri düşükse onu al.

cl değerleri aynıysa en temiz yakın tarihli olanı alabilirsin ikiside kaliteli modulelr kullanan markalar.
corsair daha düşük

valla bende bilmiyorum ama sistemde idcolling se 214xt var anakartta msi a520m pro soğutması önemli değil ya benim için en alınabilir seçenek bu ikisi ondan

Şu şekilde eski anakart ile görüntü buldum
Tamam soğutucuya değmez açıklık var yeterince. Sorunuza gelecek olursam da;
Rgb ram arayışı içindeyseniz ramde markanın gram önemi yok (Eğer overclock yapmayacaksanız. Yapacaksanız da yine yok çünkü ram chipleri tamamen random oluyor her marka 4-5 farklı chip kullanıyor crucial ballistix dışında.)
O yüzden rgbsini beğendiğiniz herhangi bir 3200mhz cl16/ 3600 mhz cl18 üstü bir rami alabilirsiniz bütçenize göre.

RGB şart degil ise eğer Kingston 8x2 16GB DDR4 3200mhz CL16 ram var hocam. 800₺ + güvenli satıs ile sarı siteden gönderebilirim

RGB şart degil ise eğer Kingston 8x2 16GB DDR4 3200mhz CL16 ram var hocam. 800₺ + güvenli satıs ile sarı siteden gönderebilirim
rgb bakıyorum kral ya satacağım sisteme kardeşin pc dekileri takcam ama bir özelden yollarsan görselleri düşünebilirim sonuçta karım düşecek

Rgb ram arayışı içindeyseniz ramde markanın gram önemi yok (Eğer overclock yapmayacaksanız. Yapacaksanız da yine yok çünkü ram chipleri tamamen random oluyor her marka 4-5 farklı chip kullanıyor crucial ballistix dışında.)
O yüzden rgbsini beğendiğiniz herhangi bir 3200mhz cl16/ 3600 mhz cl18 üstü bir rami alabilirsiniz bütçenize göre.
işte baya bakındım tek bu ikisinin fiyatı bana yakın xpg de sıvı soğutma korkutuyor yoksa iş çıkışı alcam

hocam bir tane crucial buldum param güvende ile 850 ye geliyor kırmızı renk sence 300 fark verip rgb alsam mı yoksa crucial alıyım mı bir tık acelesi var aslında ama öyle büyük acele değil

kral bu XPG yi aldım da bunun vana kısmında çatlak var içten dıştan tırnak sürünce yok birde ramin boardda üst köşede eziklik var darbe almış adam iade edebilirsin dedi içine sinmezse sence napayım edeyim mi sorun yaşatır mı

kral bu XPG yi aldım da bunun vana kısmında çatlak var içten dıştan tırnak sürünce yok birde ramin boardda üst köşede eziklik var darbe almış adam iade edebilirsin dedi içine sinmezse sence napayım edeyim mi sorun yaşatır mı
Çalışıyorsa çok takılma adam demiş zaten iade edebilirsin diye.

Çalışıyorsa çok takılma adam demiş zaten iade edebilirsin diye.
denicem şimdi sıvısı akarsa ztn iletken değilmiş incelemelerinde belirtmiş recep baltaş falan boardtaki yerden de yol falan geçmiyor ztn ama satacağım sisteme takacağım gibi bunu gören alıcı fiyat kırmaya çalışır muhtemelen neyse bir deniyeyim

denicem şimdi sıvısı akarsa ztn iletken değilmiş incelemelerinde belirtmiş recep baltaş falan boardtaki yerden de yol falan geçmiyor ztn ama satacağım sisteme takacağım gibi bunu gören alıcı fiyat kırmaya çalışır muhtemelen neyse bir deniyeyim
İade et en iyisi o zaman satarken satamazsın o da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,473
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri