Bu iki sistem ile kickde yayın açabilir miyim

Batuw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,114
Arkadaşlar internet 100mbps download 15mbps upload sistemler >
Oyun sistemi
Gtx1660s
R5 5600
32gb ram
Yayın sistemi
Asus tuf a15 laptop
Rtx4060
R5 7535
16 gb ram
Rust cs ve hikayeli oyunlar daha çok anı kalsın diye acmak istiyorum zaten kaliteli bir yayın açılır mı

Oyun sistemi
Gtx1660s
R5 5600
32gb ram
Yayın sistemi
Asus tuf a15 laptop
Rtx4060
R5 7535
16 gb ram
Rust cs ve hikayeli oyunlar daha çok anı kalsın diye acmak istiyorum zaten kaliteli bir yayın açılır mı
İkisiyle de açılır kaliteliden kastın nedir?

Oyun sistemi
Gtx1660s
R5 5600
32gb ram
Yayın sistemi
Asus tuf a15 laptop
Rtx4060
R5 7535
16 gb ram
1660 lı sistemdende açılabilir ben zamanında rx550 ile i5 4750 ilede açtım bence 1660 lıdan yayın aç laptoptan oyunlarını felan oyna yayınlar daha kaliteli olur

İkisiyle de açılır kaliteliden kastın nedir?
1080p video gibi yayin vermek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1660 lı sistemdende açılabilir ben zamanında rx550 ile i5 4750 ilede açtım bence 1660 lıdan yayın aç laptoptan oyunlarını felan oyna yayınlar daha kaliteli olur
Kanka işlemci ağırlıklı oyunlar oynadığımdan 5600 u oyunlara saklamayı düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum

1080p video gibi yayin vermek istiyorum
Onu sen belirlemiyorsun :D Oynadığın oyunlara göre kalitesi değişir yayının örneğin çok yeşil yada çok çimen vb alanı olan bir oyunda yayına verdiğinde kalite düşer vs vs 8K bitrate yayın verebilirsin 15 uploadda ha online oyun oynayacaksan sen yinede 6k vermeye özen göster online oyunlar harici görsel kalitesi iyi oyunlarda yayın kaliten daha iyi olacaktır pixelleşme olmaz

Onu sen belirlemiyorsun :D Oynadığın oyunlara göre kalitesi değişir yayının örneğin çok yeşil yada çok çimen vb alanı olan bir oyunda yayına verdiğinde kalite düşer vs vs 8K bitrate yayın verebilirsin 15 uploadda ha online oyun oynayacaksan sen yinede 6k vermeye özen göster online oyunlar harici görsel kalitesi iyi oyunlarda yayın kaliten daha iyi olacaktır pixelleşme olmaz
Peki sizce rust gibi ağır bir oyuna laptop kafi olur mu 5600 lu sistemde mi oynayayım

Peki sizce rust gibi ağır bir oyuna laptop kafi olur mu 5600 lu sistemde mi oynayayım
İkisi laptop olmasaydı capture card alıp birbirine bağla yayını öyle ver derdim her şekilde bu sistem seni kurtarırdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rust ram ve işlemci istiyor masaüstünde oyna bence

Geri