Neler Yeni

Bu iki sistemden hangisi?

YiğitAysul

80+ Silver

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
Hayır çok fazla ısınmaz.
Sanmıyorum asus dual de iyi bir kart modeli değil
genelde MECH serisi çok başarılı soğutmaya sahip değil ama yeni modellerini bilmiyorum
Peki bana soğutması iyi olan performansı iyi olan oyunlarda bol fps vercek ve güzel bir şekilde yayın yaptıracak bir pc önerebilir misiniz 2 fanlı ekran kartları ısınabilir.

YiğitAysul

80+ Silver
Peki bana soğutması iyi olan performansı iyi olan oyunlarda bol fps vercek ve güzel bir şekilde yayın yaptıracak bir pc önerebilir misiniz 2 fanlı ekran kartları ısınabilir.
Hocam bakıyım ama şuan güzel sistem yok piyasada
Arkadaşlar şuanda olan en iyi sistemleri atmışlar zaten

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Hocam @FERRUM un önerdiğini alabilirsiniz.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Önerdiğim sistemin kasasının önü kapalı o biraz kötü.PSU su hakkında bilgim yok ama üzmez diye düşünüyorum.
Hocam ama bu fiyata daha iyisi zor bulunur.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
Önerdiğim sistemin kasasının önü kapalı o biraz kötü.PSU su hakkında bilgim yok ama üzmez diye düşünüyorum.
Hocam ama bu fiyata daha iyisi zor bulunur.
Hocam hem kasa hem ekran kartı soğutmasını riske atmak istemiyorum ya o kadar para verip ısınması sıkıntı olur yok mu iyi soğutması olan bir sistem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ercü @TEŞKİLAT Hocam sizin düşünceleriniz neler sistemin fiyatı artmış o kadar parayı 2 fanlı ekran kartına vermek hiç içimden gelmiyo ve fiyatı da çok yüksek geliyor var mı bildiğiniz iyi bir soğutmaya sahip iyi yayın yaptırıp oyun oynatçak sistem?

Son düzenleme:

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam hem kasa hem ekran kartı soğutmasını riske atmak istemiyorum ya o kadar para verip ısınması sıkıntı olur yok mu iyi soğutması olan bir sistem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ercü @TEŞKİLAT Hocam sizin düşünceleriniz neler sistemin fiyatı artmış o kadar parayı 2 fanlı ekran kartına vermek hiç içimden gelmiyo ve fiyatı da çok yüksek geliyor var mı bildiğiniz iyi bir soğutmaya sahip iyi yayın yaptırıp oyun oynatçak sistem?
Hocam sinerjiden alın bence. 6700xt ile rahat yaparsınız yayın.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
Arkadaşlar biliyorum biraz fazla konu açtım bilgisayar hakkında kusura bakmayın. Eski aldığım bilgisayarı kimseye sormadan aldım ve pişman oldum o yüzden şimdi herkese danışarak tam net bir bilgi almak istiyorum.
rx6700xt li bir pc hakkında konu açmıştım şimdi bir de 3060 lı buldum size sorayım dedim.

1. sistem: https://www.itopya.com/kojiro-w-int...-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ 17k TL. İntel 11. nesilde sorunlar var mı? Sıvı soğutmanın radyatör malzemesinin alüminyum değil de bakır olması sıkıntı çıkarır mı?

2. sistem: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-radiatus-ryzen-5-5600x-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-p-35895 ana kartı b550m-plus 4600 mhz oc ile değiştirdim, ssd yi ise samsung 980 evo ile değiştirdim. Yanına bir de pf240 almayı düşünüyorum 18.400 yapıyor toplam. Kalan paraya da monitör alacağım. Rx6700xt ile yayında çok fazla fps kaybı yaşar mıyım?

Oyun ve yayın için kullanacağım ileride kodlama ve photoshop düşünüyorum. Sizce 1400 TL fiyat farkına değer mi, hangisini almalıyım?
bence stokların çözülmesini bekle 3 ay ila 6 ay arasında çözülüceğini düşünüyorum daha iyi bir sistem toplarsın sen bilirsin

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,339