Neler Yeni

Bu iki ürün arasında olan fark nedir? Arctic Liquid Freezer

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi

https://www.amazon.com.tr/dp/B07XT8...33&creativeASIN=B07XT8X6J7&linkCode=asn&psc=1

Merhaba arkadaşlar işlemci olarak 7800x3d kullanıyorum sıvı soğutucum mevcut olarak msi mag coreliquid 360 v2 sıvı soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum hem ses olarak hem performans olarak yeterli olduğunu düşünmüyorum iki üründen birini alacağım ancak biri rgbli diğeri rgbsiz aralarında olan fark nedir 420mm sıvı soğutucu almayı falan da düşündüm açıkcası üst model bi kasa alıp lian li fulltower tarzı ancak vazgeçtim 360mm önümüzdeki yıllarda çıkacak tüm işlemcileri rahat rahat soğutacağını düşünüyorum bu iki arctic liquid arasında olan farkı anlamış değilim performans açısından bir fark var mı mevcut olarak kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Son düzenleme:

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Mühendislik kaliteleri çok fark ediyor.
Onun dışındaki en net fark birisi 2. diğeri 3. nesil pompa kullanıyor. 7800X3D o kadar uçak kaldıran bir işlemci değil ikisi de tutacaktır ancak almışken Artic 3 almak daha mantıklı geliyor ileride işlemci değiştirirken ekstra rahat edersin. Artic 2 ler FP denk geldiğinde çok iyiler.

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mühendislik kaliteleri çok fark ediyor.
Onun dışındaki en net fark birisi 2. diğeri 3. nesil pompa kullanıyor. 7800X3D o kadar uçak kaldıran bir işlemci değil ikisi de tutacaktır ancak almışken Artic 3 almak daha mantıklı geliyor ileride işlemci değiştirirken ekstra rahat edersin. Artic 2 ler FP denk geldiğinde çok iyiler.
420mm bile düşündüm açıkcası ama her kasaya sığmıyor ileriye dönük açısından ama am6 anakart o şu bu derken sıvı soğutucu değişicek belkide desteklemeyecek o yüzden bu topa girmek istemedim yanlış mı düşünüyorum 360 alacağım bu arada

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Berat AĞCA
420mm bile düşündüm açıkcası ama her kasaya sığmıyor ileriye dönük açısından ama am6 anakart o şu bu derken sıvı soğutucu değişicek belkide desteklemeyecek o yüzden bu topa girmek istemedim yanlış mı düşünüyorum 360 alacağım bu arada
360 mantıklı. 420 herkese gitmiyor garip bir segment.

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi
Yok şimdi yarın öbür gün ddr6 anakart çıksa bu işlemci onu destekleyecek mi belli değil mesela am5 destekliyor ama am6 garantisi yok 420 gereksiz geliyor bir yandan o açıdan :D

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mahir
Aşırı bir fark yok. Tipi hoşuna gittiyse yenisini al ya da görüntü çok önemli değil diyorsan hangisi ucuzsa onu al.

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Özsipahi
Aşırı bir fark yok. Tipi hoşuna gittiyse yenisini al ya da görüntü çok önemli değil diyorsan hangisi ucuzsa onu al.
Hocam açıkcası msi coreliquid v2 var ben de ama aşırı ses ve istediğim performansı vermiyor bana göre alalı yıllar oldu garantiden v2 geldi pompası bozuldu vb Amd 7800x3d mevcut ilerde çok daha iyi işlemciye geçerim top 2 şu an zaten 9800X3D çıkmasıyla onun bir üst modeli gelirse 11 bilmem kaç ona geçerim mevcut olarak kasada upgrade atmayı düşünüyorum 3 yıllık kasa tuhaf sesler çıkarıyor sinirimi bozuyor o da full tower kasa alıp 420mm alıp hiç uğraşmasam mı dedim açıkcası

Top Bottom