Clydee
80+
Dahası
Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB ACFRE00144A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 6.999,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
https://www.amazon.com.tr/dp/B07XT8...33&creativeASIN=B07XT8X6J7&linkCode=asn&psc=1
Merhaba arkadaşlar işlemci olarak 7800x3d kullanıyorum sıvı soğutucum mevcut olarak msi mag coreliquid 360 v2 sıvı soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum hem ses olarak hem performans olarak yeterli olduğunu düşünmüyorum iki üründen birini alacağım ancak biri rgbli diğeri rgbsiz aralarında olan fark nedir 420mm sıvı soğutucu almayı falan da düşündüm açıkcası üst model bi kasa alıp lian li fulltower tarzı ancak vazgeçtim 360mm önümüzdeki yıllarda çıkacak tüm işlemcileri rahat rahat soğutacağını düşünüyorum bu iki arctic liquid arasında olan farkı anlamış değilim performans açısından bir fark var mı mevcut olarak kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Son düzenleme: