PowerXitinia
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 603
Risperdal,selectra,medikinet psikiyatri tedavi gördüğüm için bu ilaçları kullanıyorum sizce bu ilaçların kalorisi varmı?
Bilgim dahilinde söylemem gerekirse ben doktor dğeilim başta @DOGANALPASLAN tıp okuyordu o bilir.Risperdal,selectra,medikinet psikiyatri tedavi gördüğüm için bu ilaçları kullanıyorum sizce bu ilaçların kalorisi varmı?
Bu ilaçlar iştahınızı açmak için veriliyor diye biliyorum, yani tek başına atsanız kilo alamazsınız aynı supplementler gibi(gainer, protrin tozu vs).Risperdal,selectra,medikinet psikiyatri tedavi gördüğüm için bu ilaçları kullanıyorum sizce bu ilaçların kalorisi varmı?
@bqrr0595 da Doktordu sanırsamBilgim dahilinde söylemem gerekirse ben doktor dğeilim başta @DOGANALPASLAN tıp okuyordu o bilir.
İlaçlar dolaylı yoldan açlık yaptırtabilir ve öyle kilo aldırtır ama sanmıyorum içindeki şeylerin kilo yaptığını.
Hâlâ farma görmedim hocam araştıracak vaktim de yok üzgünüm.Bilgim dahilinde söylemem gerekirse ben doktor dğeilim başta @DOGANALPASLAN tıp okuyordu o bilir.
İlaçlar dolaylı yoldan açlık yaptırtabilir ve öyle kilo aldırtır ama sanmıyorum içindeki şeylerin kilo yaptığını.
Eczaneye sorsan daha iyi olur bence.Hiç bir bilgisi olan yokmu?