Bu ilan güvenilir midir?

charaa

80+
Reaksiyon skoru
5
Bağlantıdaki ilan güvenilir midir arkadaşlar? Yaza bir sistem toplamayı düşünüyorum aklımdaki ekran kartı 7800XT ama fiyatları biraz bütçemi zorluyordu. O yüzden 7700XT almayı düşündüm ama bu ilani görünce kafam karıştı. 7700XT fiyatına sıfır 7800XT sattığını söylüyor. Modelin TR'de başka satışını göremedim acaba model mi sıkıntılı?

y.d ürünü olduğu için bir tık ucuz garantileri resmi olmadığından da normal gayet fiyat olarak güvenilirliği şüpheli ama.

ilan güvenilir adamın istanbulda dükkanı var zaten. ürün yurtdışıdır muhtemelen.

y.d ürünü olduğu için bir tık ucuz garantileri resmi olmadığından da normal gayet fiyat olarak güvenilirliği şüpheli ama.
Hocam iki fanlı en ucuz 21 buçuğa var. Arada 5 bin fark var ikinci el parasına satıyor. Bilemedim. Şimdi baktım 7700XT bile 17.5 civarı

Hocam iki fanlı en ucuz 21 buçuğa var. Arada 5 bin fark var ikinci el parasına satıyor. Bilemedim. Şimdi baktım 7700XT bile 17.5 civarı
fiyat normal fiyatı dert etmeyin y.d ürünü olduğu için böyle.
Satıcı hakkında bilgim yok ama.

ilan güvenilir adamın istanbulda dükkanı var zaten. ürün yurtdışıdır muhtemelen.
Sağ olasın hocam. Peki model nasıldır bir bilginiz var mı? Normalde hem ucuz hem sıkıntısız diye GIGABYTE'in 7700XTsini düşünüyordum. Bu model temizse çok mantıklı olur.

Sağ olasın hocam. Peki model nasıldır bir bilginiz var mı? Normalde hem ucuz hem sıkıntısız diye GIGABYTE'in 7700XTsini düşünüyordum. Bu model temizse çok mantıklı olur.
bu model giriş seviye bu arada yine idare eder ama.

bu model giriş seviye bu arada yine idare eder ama.
Pek bilmiyorum da performans farkı yaratır mı? Bazı modeller uçuk fiyatlarda çünkü hocam. Stok olmadığından da olabilir gerçi de pek anlamıyorum o yüzden sordum.

Pek bilmiyorum da performans farkı yaratır mı? Bazı modeller uçuk fiyatlarda çünkü hocam. Stok olmadığından da olabilir gerçi de pek anlamıyorum o yüzden sordum.
modeller arası maks 2-3 fps fark olur soğutma vram falan farkı olur sadece .

Son düzenleme:
Geri