hemen bakıyorumSorgulayıp SS atar mısın?
![]()
Netspeed - İnternet Altyapı Sorgulama
Fiber internet altyapısı hakkında bilgi almak, Fiber altyapı sorgulamak ve fiber internet başvurusu yapmak için sayfamızı ziyaret edin, Limitsiz Evde İnternet keyfini Netspeed ile yaşayın!altyapisorgu.netspeed.com.tr
modem arayüzünden dsl bölümünü atın.hemen bakıyorum
Sorgulayıp SS atar mısın?
![]()
Netspeed - İnternet Altyapı Sorgulama
Fiber internet altyapısı hakkında bilgi almak, Fiber altyapı sorgulamak ve fiber internet başvurusu yapmak için sayfamızı ziyaret edin, Limitsiz Evde İnternet keyfini Netspeed ile yaşayın!altyapisorgu.netspeed.com.tr
sabahta test yaptım max 20 mbps çıktıkac mbps ki internwtiniz
kisitlama at modem uzerinden herkese 4 mbps ver
türk telekom vermişti taşnırken tp-link modemin markasımodemin markasi nedir. kalitesiz bir sey mi. 4 kisiye 20mbps yeter normalde surekli bir sey indirmiyorlarsa
bunu nasıl yapıcaz bir zararı olur mu?kac mbps ki internwtiniz
kisitlama at modem uzerinden herkese 4 mbps ver
zarari falan olmaz her modemde ayar farkli. chrome ac adres kismina 192.168.1.1 yaz gir site acilinca kullanici adi: admin sifre degistirmediyseni turktelekom dur. giris yapip ordan yapabilirsiniz.modeme baglanan cihazlarin mac adreslerini goreceksiniz onlari kodyalayip 8mbps olarak sinirlandirin. internette videolar vartürk telekom vermişti taşnırken tp-link modemin markası
Post automatically merged:
bunu nasıl yapıcaz bir zararı olur mu?
Kardeşim TT yi arayıp şu an hangi paketi kullandığı öğrenir misin? Bir de hangi altyapıyı kullanıyorsun onu da öğren sana zahmet.
şifreyi değiştirmedim ama olmuyırzarari falan olmaz her modemde ayar farkli. chrome ac adres kismina 192.168.1.1 yaz gir site acilinca kullanici adi: admin sifre degistirmediyseni turktelekom dur. giris yapip ordan yapabilirsiniz.modeme baglanan cihazlarin mac adreslerini goreceksiniz onlari kodyalayip 8mbps olarak sinirlandirin. internette videolar var
Mbps çok düşük gibi. Paket yükseltmen çözüm olacaktır. Ama fiyatta artacak tabii ki.Arkadaşlar merhaba evde 4 kişiyiz evdeki 4 kişi internete girince internet böyle oluyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Biz evde 4 kişiyiz 4 mbps ucu ucuna yetiyor. 20 mbps rahat yetecektir benceMbps çok düşük gibi. Paket yükseltmen çözüm olacaktır. Ama fiyatta artacak tabii ki.