Neler Yeni

(Bu iş ciddi) Türk Yapımı Bilim Kurgu Dizisi Yayında!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
derin-mor-1024x576.jpg

TRT tabii orijinal dizisi olan Derin Mor platformda yayınlandı!
Tabii'nin orijinal dizisi olan Derin Mor, Güneş Çelikcan'ın özgün hikayesi, Ayşıl Akşehirli ve Yeşim Aslan'ın senaryosu ile hayat buldu. Dizide, Arif ve kızı Ela, güneşte yaşanan bir patlama sonrası şehirdeki büyük kaos sebebiyle komşuları Melek ve bir grup insan ile ambulansla şehirden kaçmaya çalışırlar. Herkes için yüzleşmelere gebe olacak bu yolculuk, yıllardır modern hayatın altında ezilmiş Arif’i adeta yeniden hayata bağlar. Dizide; Deniz Celi̇loğlu, Ni̇lperi̇ Şahi̇nkaya, Tuğçe Talu, Zümre Ertürk, Arin Kuşaksizoğlu, Murat Kiliç, İnci̇nur Daşdemi̇r, Emrah Kolukisa, Ayşe Demi̇rel, Hati̇ce Altan, Tayfun Sav gibi başarılı isimler rol alıyor.

İzlemek için: https://www.tabii.com/detail/155856/derin-mor

Arkadaşlar bu iş ciddiye benziyor. Fragmana bakın. Çok iyi:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Niye güneş patlaması vs. konusu? İngiltere'de ki yetkili kişinin ardından bu diziler vs. geldi şimdi de. 9/11'de de aynısını yapmışlardı. Son aylarda iyice subliminale abanmışlardı (NTT'nin 2001 Nisan ayındski Sony tuşlu telefon reklamı, Johnny Bravo, Rugrats, The Matrix vs).

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye güneş patlaması vs. konusu? İngiltere'de ki yetkili kişinin ardından bu diziler vs. geldi şimdi de. 9/11'de de aynısını yapmışlardı. Son aylarda iyice subliminale abanmışlardı (NTT'nin 2001 Nisan ayındski Sony tuşlu telefon reklamı, Johnny Bravo, Rugrats, The Matrix vs).
Hocam bence siz çok paranoyaksınız.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Alıntıyı görüntüle

TRT tabii orijinal dizisi olan Derin Mor platformda yayınlandı!
Tabii'nin orijinal dizisi olan Derin Mor, Güneş Çelikcan'ın özgün hikayesi, Ayşıl Akşehirli ve Yeşim Aslan'ın senaryosu ile hayat buldu. Dizide, Arif ve kızı Ela, güneşte yaşanan bir patlama sonrası şehirdeki büyük kaos sebebiyle komşuları Melek ve bir grup insan ile ambulansla şehirden kaçmaya çalışırlar. Herkes için yüzleşmelere gebe olacak bu yolculuk, yıllardır modern hayatın altında ezilmiş Arif’i adeta yeniden hayata bağlar. Dizide; Deniz Celi̇loğlu, Ni̇lperi̇ Şahi̇nkaya, Tuğçe Talu, Zümre Ertürk, Arin Kuşaksizoğlu, Murat Kiliç, İnci̇nur Daşdemi̇r, Emrah Kolukisa, Ayşe Demi̇rel, Hati̇ce Altan, Tayfun Sav gibi başarılı isimler rol alıyor.

İzlemek için: https://www.tabii.com/detail/155856/derin-mor

Arkadaşlar bu iş ciddiye benziyor. Fragmana bakın. Çok iyi:
inş güzeldir 15 tatilde akşamları sarar

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Hocam bence siz çok paranoyaksınız.
Ne paranoyası? Ulan kendileri zaten imalı veya direkt bir şekilde planlarını söylüyor asırlardır. Obama'nın şu Tesla sahneli filmi mesela. Yönetmen yanlışlık var mı diye sorduğunda çoğu şeyin doğru olduğunu söylemiş mesela. Mark Zuckerberg vs sığınak yapıyor o filmdeki gibi şu an. Bill Gates, 2024 dönüm olacak dedi geçen. Bunlar tesadüf mü?

• Beğen
Reaksiyonlar: Reav

fine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Emir
Holding veya mafya dizisi olmadığı için tutacağını pek sanmıyorum.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Reav

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Şunu görünce kahkaha attım
OA, iyi bir diziye benziyor ama bu olmamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne paranoyası? Ulan kendileri zaten imalı veya direkt bir şekilde planlarını söylüyor asırlardır. Obama'nın şu Tesla sahneli filmi mesela. Yönetmen yanlışlık var mı diye sorduğunda çoğu şeyin doğru olduğunu söylemiş mesela. Mark Zuckerberg vs sığınak yapıyor o filmdeki gibi şu an. Bill Gates, 2024 dönüm olacak dedi geçen. Bunlar tesadüf mü?
Hocam benle "ulan" ile konuşmayın lütfen. Dedikleriniz doğru veya yanlış bilmiyorum. Ama bütün sırrı siz çözmüşsünüz gibi davranmayın. Bu şekilde yaşayamazsınız.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Anonim Ankh
Bu Tabii'nin dizileri/filmleri çok belgesel gibi sessizlik, sakinlik içinde geçiyor ya, çok sıkıcı oluyorlar.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
OA, iyi bir diziye benziyor ama bu olmamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benle "ulan" ile konuşmayın lütfen. Dedikleriniz doğru veya yanlış bilmiyorum. Ama bütün sırrı siz çözmüşsünüz gibi davranmayın. Bu şekilde yaşayamazsınız.
Paranoyak demek = Erkan Trükten gibi kişilere sövmek gibi bir şey. Sinirlenme sebebim bu. Komplo teorisi vs. diye gerçekleri inkâr ettirip duruyorlar bizlere yıllardır. Zaten bunun rahatlığı ile yıllar öncesinden planlarını gösteriyorlar...

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Görsel efektler bayağı kötü, keşke biraz daha eğilseler şunun üstüne. En ufak ciddiyet kalmıyor bende.
Görsel efektlere pek takılmadım. Daha doğrusu farketmedim. Benim izlediğim fragman başkaydı. Bu fragmanı izlemeden paylaştım. Keşke daha da ciddiye alsalar. Ama genel olarak Türk sektörüne göre iyi olduğunu düşünüyorum. İzleyeceğim sararsa ne ala!

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
hocam bildikleri şeyleri filmlerle , dizilerle normalleştirmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum bunun içine oyun yapımları fln da giriyor. covid zamanı yalan yok aşı olmadım arkadaşlarımın 1/2 si dışındada kimse olmadı bu aşıyı destekleyenlerinde bi kısmı olmadı hatta son zamanlarda kalp krizi sayısı çok yükseliyor yada şunu fark etmişsinizdir eskiden uyurken yakınınızdan biri geçince insanlarda 3. göz olarak tabi edilen şey sayesinde reflex olarak birden uyanırız ve sürekli diş fırçalayan biriyseniz ( içerisinde ki kimyasalların o 3. gözü körelttiğini ve bozduğunu okudum ve hocamda öyle anlattı) .
son zamanlarda insanlarda kalp ağrısı köz kararması arttı bu yani pekte normal birşeymiş gibi gözükmüyor (bnde dahil) biraz karışık oldu ama özetle dünya nüfusu azaltılmaya çalışılıyor ve insanların buna karşı çıkmaması için ortaya teoriler atıp arka planda başka şeylerin olduğunu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom